Na prodaju imovina Radoja Dakića za 27,54 miliona

Dodajte komentar

Stečajna uprava fabrike “Radoje Dakić” oglasila je prodaju nepokretnosti, odnosno zemljišta u Podgorici, po ukupnoj početnoj cijeni od 27,54 miliona eura.

Predmet prodaje su nepokretnosti, odnosno zemljište – površine za centralne djelatnosti i stanovanje velike i male gustine, koja se nalazi u Podgorici, prenosi agencija MINA-business.

Imovina se nalazi na adresi Cetinjski put bb, odnosno na proizvodnom kompleksu stečajnog dužnika.

Ponuđač može dostaviti ponudu za pojedine ili sve djelove imovine, s tim da će prednost u izboru najpovoljnijeg imati onaj koji dostavi ponudu za sve djelove imovine.

Prodaja imovine obavlja se javnim nadmetanjem prikupljanjem pisanih ponuda koje ponuđači dostavljaju na adresu Privrednog suda. Razmatraće se sve ponude koje se dostave do 28. septembra do 13 sati.

Otvaranje ponuda obaviće se 29. septembra u 11 sati u prostorijama Privrednog suda.

Pravo učešća na javnom nadmetanju za kupovinu imovine po oglasu imaju sva preduzeća i građani uz uslov da uplate pet odsto depozita od početne cijene imovine za koju se dostavlja ponuda.

Dokumentacija koju treba da dostave preduzeća obuhvata potvrdu o registraciji, ponudu potpisanu od osobe ovlašćene za zastupanje, naziv firme i sjedište, broj bankovnog računa i ime banke, garanciju ponude ili potvrdu o uplaćenom depozitu.

Dokumentacija koju treba da dostave građani treba da sadrži potpisanu ponudu, ime i prezime, adresu stanovanja, JMBG, ovjerenu fotokopiju lične karte ili punomoćje suda, ako se radi o ovlašćenoj osobi, garanciju ponude ili potvrdu o uplaćenom depozitu.

Ponuđena cijena izražava se za cjelokupni predmet prodaje, odnosno ponuđač dostavlja bezuslovnu ponudu za kompletnu imovinu sa cijenom u eurima ili odvojeno – bezuslovnu ponudu za pojedine djelove imovine.

Uslovi za otvaranje ponuda biće ispunjeni ukoliko do navedenog roka za dostavljanje ponuda stigne makar jedna. Neblagovremene i nepotpune ponude neće biti razmatrane.

Kriterijum za odabir ponuda je isključivo najveća ponuđena cijena.

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača donijeće stečajni upravnik u roku od sedam dana od otvaranja ponuda.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *