Montenegro Airlines od srijede obnavlja avio-liniju sa Srbijom

Dodajte komentar

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik Montenegroerlajnz (MA) obnoviće od srijede avio-liniju sa Srbijom.

– Povoljnija epidemiološka situacijau Crnoj Gori i regionu dozvolila je otvaranje granica sa zemljama okruženja, a time i obavezala crnogorskog aviorevoznika da još jednom u pandemiji Kovida 19 pokaže svoj društveni značaj i obnovi avio-liniju sa Srbijom, počev od sri jede, navodi se u saopštenju MA, koje je juče prenijela agencija Mina biznis.

MA će, kako su kazali, pružiti mogućnost dolaska u Crnu Goru, dva puta dnevno, na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu.

– Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posledica pandemije za naše građane, MA će obezbijediti izuzetno povoljne cijene karata koje idu od 109 eura do 119 eura, sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dvije trećine avio-sjedišta, objasnili su iz kompanije.

Time, kako su dodali, MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravakau Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *