Početak škole uz poklon popust NLB Banke na online kupovinu NLB Visa karticama

Za spreman početak školske godine, NLB Banka će za svaku kupovinu NLB Visa karticama, na platnu karticu klijenta vratiti 10% vrijednosti trgovine obavljene na online prodavnicama partnera: Jolly commerca, za komplete udžbenika i školski pribor i Tehnomaxa, za kupovinu tableta i drugih uređaja potrebnih za nesmetano obavljanje školskih aktivnosti.

Za sve nove korisnike NLB Visa platnih kartica, koji žele da iskoriste ovaj popust, NLB Banka je obezbjedila dodatni benefit u vidu besplatne članarine u periodu od 3 mjeseca.

Dok iščekujemo novosti o načinu organizovanja nove školske godine, roditelji razmišljaju da je potrebno spremiti đake za polazak u školu, bilo da se radi o povratku u školske klupe ili online nastavi. Kada je ranije ove godine obustavljena redovna nastava, naši najmlađi su osjetili značajne promjene u svakodnevnom životu, prilagodili su se online nastavi i okrenuli se ispunjavanju obaveza na novi, ali jednako odgovoran i zahtjevan način“, saopšteno je iz banke.

“NLB Banka je tu da podrži svoje klijente, roditelje i đake u svim situacijama. Zato, poklanjamo na račun klijenta 10% od svake online kupovine kompleta udžbenika ili školskog pribora, na online prodavnici www.jollycommerce.me, te tableta, lap-topova i drugih elektronskih uređaja, na online prodavnici www.tehnomax.me.“, dodaju iz NLB-a.

Cjelokupna ponuda ovih NLB partnera za praćenje nastave, sada je dostupna online. Osim ostvarivanja povraćaja, sve neophodno za početak školske godine, može se nabaviti iz udobnosti i sigurnosti svog doma. Na taj način klijenti izbjegavaju gužve i rizik prisutan po zdravlje, usljed širenja korona virusa. Osim novca, štedi se dragocjeno vrijeme, a dostava odabranih artikala obavlja se na kućnu adresu kupca, koja se unosi u formularu za kupovinu, prema uslovima istaknutim na pomenutim online prodavnicama.

Isporuka kompleta udžbenika i školskog pribora kupljenog na online prodavnici Jolly Commerca, obaviće se na račun kupca, posredstvom Pošte Crne Gore i dostavne službe firme NTC Logistics, narednog dana nakon obavljene trgovine.

Za kupovine obavljene na online prodavnici Tehnomaxa isporuka je besplatna, za kupovine iznad 50,00 Eur vrijednosti, putem dostavne službe ovog preduzeća.

Akcija NLB Banke i benefit besplatne čalanarine na novoizdate NLB Visa kartice, važiće od 15.08. do 15.09.2020.godine.

Pored akcijskih povoljnosti za online trgovinu, podsjećamo da uz NLB Visa platne kartice, klijenti NLB Banke tokom cijele godine mogu koristiti posebne popuste do 20% i trgovinu na više mjesečnih rata, kod NLB popust partnera, na brojnim prodajnim mjestima širom Crne Gore.

Check Also

Koliko je zlata ostalo na svijetu?

Prošlog mjeseca cijena zlata dostigla je rekord, popevši se na iznad 2.000 dolara po unci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *