Svi računi niži 10%

Dva dana poklon popusta povodom otvaranja Voli hipermarketa u Danilovgradu

U četvrtak, 13. avgusta, TC Voli Danilovgrad (na kružnom toku Podgorica-Nikšić-Danilovgrad) otvara vrata za svoje potrošače. Prva dva dana otvaranja, u hipermarketu Voli, potrošače očekuje popust od 10% na sve račune, osim na artikle čije su cijene regulisane zakonom.

Ponuda broji  preko 15.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala, uključujući gastro i  Take&go ponudu, ribarnicu, najkvalitetnije svježe meso i delikates sektor koji će zadovoljiti i najprobirljivije potrošače, brižljivo odabrano zdravo, svježe, domaće voće i povrće, nove proizvode koji će tek steći svoje vjerne kupce, kao i one koji čuvaju  ukuse i mirise naše tradicije…

Uživanje će upotpuniti restoran Bar 80, a pored toga, kupcima je na raspolaganju apoteka Tea Medica, Gradska knjižara, Mil Pop i Pošta.

Potrošače u novom Voli marketu u narednom periodu očekuju najpovoljnije cijene, odlična usluga po kojoj su Voli marketi prepoznatljivi i pravo uživanje u kupovini.

Check Also

Ministarstvo o KAP-u: Radimo na uslovima za normalno poslovanje, ali ne pristajemo na ucjene

Ministarstvo ekonomskog razvoja prikuplja informacije i detaljno sagledava novonastalu situaciju u Kombinatu Aluminijuma Podgorica. Kako …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *