Turisti jednim klikom do omiljenih plaža

Morsko dobro je ovog ljeta plasiralo novu mobilnu aplikaciju Montenegro Beaches, a svi ljubitelji mora i sunca samo jednim klikom mogu stići do svojih omiljenih plaža, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

Aplikacija je namijenjena prvenstveno turistima, posjetiocima crnogorskog primorja, kako bi lakše odabrali željenu plažu, ali i mještanima koji žele da bolje upoznaju crnogorsku obalu navodi se u saopštenju koje je prenijela agencija Mina biznis. Pored svih crnogorskih plaža, dostupne su i ažurirane informacije o kvalitetu morske vode i turističkim i ugostiteljskim objektima na obali. Aplikacija je pogodna i za unapređenje usluga rezervaciju ležaljki i mjesta u plažnim barovima duž crnogorskog primorja.

Aplikacija nudi mogućnost navigacije, pa pritiskom na opci ju See the route otvara se Google mapa sa navođenjem korisnika do svih plaža, marina, pristaništa. Prilikom odabira lokacije, aplikacija će izračunati kilometražu od trenutne lokacije korisnika, a potom iscrtati najkraću rutu do odredišta objasnili su iz Morskog dobra. Aplikacija Montenegro Beaches se može preuzeti na Play Store-u i na Apple Story ili putem linka https:// montenegrobeaches.app/ gdje se može vidjeti više informacija o samoj aplikaciji.

Nakon što je jednom preuzeta, aplikacija radi po potrebi i u oflajn režimu dodaje se u saopštenju.

Check Also

Šest miliona eura za subvencije na reprogram postojećih kredita kod IRF-a i poslovnih banaka

Vlada Crne Gore je u četvrtak, 24. septembra, bez održavanja sjednice, a na osnovu pribavljene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *