Povoljniji gotovinski krediti u CKB i Podgoričkoj banci

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka (CKB) i Podgorička banka, članice OTP Grupe, ponudile su gotovinske – keš kredite u iznosima do 20.000 eura po još nižim kamatnim stopama koje se kreću od 5,99% koliko iznosi najniža nominalna godišnja kamatna stopa (odgovarajuća efektivna kamatna stopa od 6%). Krediti se odobravaju bez administrativnih troškova, sa rokovima otplate od 6  do 72 mjeseca u Podgoričkoj banci, dok se u CKB banci kredit može podići sa rokom otplate i do 96 mjeseci (8 godina) čime se građanima omogućava da dužim rokom otplate na lakši način i uz niže mjesečne rate otplate svoje obaveze.

CKB i Podgorička banka izašle su u susret svojim klijentima i svim ostalim građanima koji žele da brzo i u najkraćem roku dođu do potrebnih novčanih sredstava. Ponuda se odnosi na nove korisnike keš kredita, kao i na postojeće uz posebne zahtjeve u skladu sa internim kriterijumima banke.

Dokumentacija za odobrenje kredita može se predati u svim poslovnicama, dok se sastanak sa ličnim bankarom može zakazati pozivom Call centra CKB-a na 19894 i Podgoričke banke na 19900. Za CKB keš kredit moguće je aplicirati i online na www.ckb.me.

*Reprezentativni primjer (CKB banka):

Za kredit u iznosu od 20.000€ sa rokom otplate 96 mjeseci, po nominalnoj kamatnoj stopi (NKS) 5,99%, efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 6%. U obračun EKS za ovaj primjer su uključeni troškovi kamata za cijeli period (5.075,59€), trošak mjenice (2€) i trošak upita u Regulatorni biro (3€). Ukupni troškovi koje klijent treba da plati iznose 5.080,59€, dok mjesečna rata iznosi 261,20€. Kredit je namijenjen klijentima u stalnom radnom odnosu koji primaju zaradu preko računa u CKB banci. Banka zadržava pravo da ne odobri kredit ili zatraži dodatnu dokumentaciju u skladu sa internim kriterijumima za odobravanje kredita. Ponuda se odnosi na nove korisnike CKB keš kredita, kao i na postojeće uz posebne zahtjeve u skladu sa internim kriterijumima banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *