Mastercard i Telekom doniraju Crvenom krstu za program „Briga o starijima“

Za svaku transakciju koju korisnici Telekoma u naredna dva mjeseca obave kroz Telekom ME aplikaciju plaćajući račune Mastercard® platnom karticom, kompanije Mastercard i Telekom doniraće 0,50 eura Crvenom krstu Crne Gore, za program ”Briga o starijima”. Telekom korisnici će, uz to, na poklon dobiti 5 GB koje mogu sami iskoristiti ili pokloniti.

Donacija Mastercarda i Telekoma biće usmjerena na pružanje pomoći starijim osobama u ruralnim područjima Crne Gore, pojašnjavaju iz ovih kompanija. Naime, za veliki broj starijih i samačkih domaćinstava, posebno na sjeveru zemlje, teško je osigurati kontinuiranu pomoć i podršku. Crveni krst zato nastoji da im kroz terenski rad dugoročno pomogne nabavkom stvari nephodnih za svakodnevni život.

Plaćanjem računa karticom Mastercard kroz Telekom ME aplikaciju korisnici Telekoma dobiće i 5 GB za surfovanje u najbržoj mreži. Gigabajti su validni 30 dana od dana aktivacije, a mogu ih koristiti na svom postpejd broju ili ih pokloniti drugom postpejd broju registrovanom u istoj aplikaciji. Bilo da gigabajte zadržavaju za sebe ili ih poklanjaju, potrebno ih je aktivirati u Telekom ME aplikaciji (Glavni meni – Program nagrađivanja – 5 GB Promo–Mastercard), napominju iz Telekoma.

„U skladu sa opredjeljenjem da poslujemo dobro čineći dobro, kompanija Mastercard osnažuje pojedince da započnu inicijative i dožive iskustva kojima će doprinijeti boljitku zajednice u kojoj žive. Veoma smo ponosni što smo zajedno sa inovativnim partnerom kao što je Crnogorski Telekom, dio kampanje koja će ne samo prukupiti sredstva za pomoć starijim licima, već i podići svijest u Crnoj Gori o potrebi za tim“, dodala je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Crne Gore, Srbije, i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.

„Vrijeme iza nas pokazalo je da digitalni servisi i aplikacije poput naše nisu tek alternativa već često sigurnija i jednostavnija opcija ili realna nužnost pri obavljanju svakodnevnih obaveza. Zato želimo da ohrabrimo korisnike da nastave da ih koriste kako bi na lakši, brži i sigurniji način, iz svog doma, izmirivali obaveze. Osim što će na taj način doprinijeti projektu Crvenog krsta usmjerenom na posebno osjetljivu stariju populaciju, od nas će dobiti 5 GB interneta za surfovanje u zvanično najbržoj mobilnoj mreži u Crnoj Gori, za koje sami mogu da odluče da li će ih zadržati ili pokloniti nekome“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Telekomu.

Telekom ME aplikacija je besplatna za preuzimanje na Google Play i App Store-u, i dostupna je za sve Android i iOS pametne uređaje. Nakon što u aplikaciju unesu podatke o servisima koje koriste, korisnici će na početnoj strani dobiti informaciju o posljednjem računu koji Mastercard platnom karticom mogu platiti u dva koraka.

Akcija počinje danas i traje do 30. septembra, a važi za sve servise Telekoma.

Više informacija o zajedničkoj donatorskoj akciji kompanija Mastercard i Telekom može se pronaći na sajtu www.telekom.me.

Check Also

Dobit Raiffeisen Bank Internationala snažno pala u drugom tromjesečju

Austrijska Raiffeisen Bank International (RBI) izvijestila je u utorak da joj je dobit snažno pala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *