Novo omiljeno mjesto, Brigitte bar

Dodajte komentar

Poslovni svijet odnedavno ima savršen novi ambijent, koji osvaja elegancijom, harmonijom, savršenom hranom i uslugom. U pitanju je „Brigitte bar“ koji se nalazi u hotelu Ramada Podgorica. Pažljivo osluškujući potrebe gostiju, uprava kompanije je riješila da kreira novi ambijent u kojem će se oni osjećati izuzetno prijatno i dobrodošlo. Polazna osnova je bila da savremeni čovjek traži prijatan ambijent u kojem će, jednako efektno, obaviti poslovni ručak, poslovni sastanak ili uživati u čarima happy houra sa prijateljima. Jer, ambijent jeste primjeren poslovnom čovjeku koji uživa u harmoniji boja u prostoru, fantastičnom, elegantnom namještaju, dobroj muzici, hrani koja je izuzetno ukusna, i usluzi koja je razlog da se gosti vraćaju.

Hrana, osim što je prekrasno aranžirana, mami bogatstvom ukusa i mirisa, te je na inventivan način pripremljena. Gastro tim hotela Ramada Podgorica je posebnu pažnju posvetio gostima probranog ukusa, pa se na jelovniku može naći za svakoga ponešto. Bogatstvo boja, ukusa, mirisa i začina posebno privlači kod veganske hrane i salata, jer sve počinje s pogledom, te se gušti dalje nastavljaju.

Savremeni poslovni čovjek često radi van kancelarije, jer kancelarija je tamo gdje je zaposleni sa laptopom i izuzetno dobrim vajfajem. Terasa Brigitte bara je posebno u jutarnjim satima i tokom prvog sumraka izuzetno prijatan ambijent za rad. Posebno ukoliko se nađe omiljeni ugao gdje svjetlost najbolje pada, a ne smeta žamor i živost koja prati ambijent.

Način kako se gost primi, kako se prezentuje ponuda, kako se asertivno čuje želja i na inventivan način predloži pravi izbor hrane ili pića je osnovni razlog da se zavoli novi ambijent. Tim hotela Ramada Podgorica posvećeno radi na stalnom usavršavanju usluge, mada stalni gosti tvrde da je upravo taj prijatni ton komunikacije i vrhunski nivo pružene usluge osnovni razlog što baš tu dolaze da ručaju, ili piju jutarnju kafu.

Poslovni čovjek u aktuelnom trenutku posebnu pažnju posvećuje higijeni i načinu kako se ona održava u novom prostoru. Hotel Ramada Podgorica jednako prati i primjenjuje mjere Nacionalnog koordinacionog tijela kao i preporuke Wyndham hotelske grupacije čiji je franšizni član. Aktuelna pandemija je samo potvrdila da sve ranije higijensko-sanitarne mjere koje su preduzimane u hotelu Ramada Podgorica i koje su gosti izuzetno cijenili, imaju danas još veću valorizaciju i važnost. Ovo je još jedan kvalitet koji će poslovnu zajednicu motivisati da češće boravi u Brigitte baru.

Iskustvo i boravak su najjača preporuka, jer lični doživljaj, emocija i energija koja se osjeti prilikom prvog ulaska opredjeljuju čovjeka da zavoli ambijent. Onda je sve jednostavno, predlažemo da dođete u Brigitte bar i otkrijete svoje novo, omiljeno mjesto.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *