Telenor: Ljetnji pripejd uz 500 gigabajta

Dodajte komentar

Telenor je za svoje pripejd korisnike pripremio novu ljetnju ponudu, koja se sastoji od dva paketa sa po 500 gigabajta. Paketi koštaju deset ili petnaest eura, u zavisnosti od vremena tokom kojeg se 500 raspoloživih gigabajta mogu iskoristiti.

U paketu koji košta deset eura internet važi tokom 15 dana. Za sve koji žele da internet koriste duže, Telenor je pripremio paket od 15 eura, u okviru kojeg 500 gigabajta važe tokom 30 dana.

Osim novih paketa, Telenor je ljetnju pripejd kampanju obogatio i novim proizvodom – mobilnim pripejd internetom. Korisnici dobijaju uređaj sa pripejd karticom i internetom koji se može iskoristiti tokom 90 dana, a svakog mjeseca dobija se po  500 gigabajta interneta.

Korisnici mogu izabrati i tekuću ponudu, odnosno paket od pet eura koji donosi 100 gigabajta interneta, 100 besplatnih minuta ka svim mrežama i 1000 besplatnih minuta za pozive u Telenor mreži. Facebook i Instagram mogu se besplatno koristiti tokom godinu dana.

Telenor svoje ponude osmišljava tako da u potpunosti odgovori potrebama i najzahtjevnijih korisnika. To se naročito odnosi na ljetnje kampanje, kada Telenor nudi veće količine interneta i više mogućnosti za nesmetano uživanje u svim prednostima korišćenja digitalnih tehnologija“, navode iz Telenora.

Više informacija o novoj ponudi dostupno je na www.telenor.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *