Filijale Erste banke biće otvorene sat ranije tokom isplate penzija, u subotu i ponedjeljak

U cilju prevencije širenja novog koronavirusa i zaštite zdravlja klijenata i zaposlenih u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, Erste banka sprovodi niz mjera, među kojima je i prilagođavanje radnog vremena.

Nova servisna informacija je da će filijale Erste banke biti otvorene sat ranije dva dana nakon julske uplate iz Fonda PIO, tako da će u periodu od 7:30h do 11:30h u subotu 18. jula raditi filjale koje rade subotom, dok će sve filijale u mreži raditi od 7:30h do 14:30h u ponedjeljak 20. jula.

“Na taj način želimo da obezbijedimo da klijenti penzioneri, koji su u grupi najosjetljivijih na novi koronavirus, izbjegnu gužve i efikasnije obave usluge na blagajni. Preporučujemo svim penzionerima koji imaju platne kartice da ih koriste za podizanje gotovine na bankomatima ili za plaćanja na mjestima prodaje, u trgovinama. Podizanje gotovine Erste mastercard Debit platnom karticom besplatno je u Crnoj Gori isključivo u mreži bankomata Erste banke, a u inostranstvu na bakomatima banaka Erste i Sparkasse grupe”, saopšteno je iz Erste banke.

Nakon tih dana, sve filijale će raditi u uobičajenom radnom vremenu, od 8:30h do 15:30h, od ponedjeljka do petka. Filijale koje rade subotom radiće od 8:30h do 12:30h.

Check Also

Naslovne strane dnevnih novina za 17. januar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *