Tivat dobija novo naselje Boka Place, stanovi od 190.000 eura

Dodajte komentar

Menadžment Porto Montenegra najavio je izgradnju potpuno novog dijela nautičkog naselja, uz samu Jadransku magistralu u Tivtu, pod nazivom Boka Place, saopšteno je iz kompanije Adritic Marinas Porto Montenegro.

Novi urbani rezidencijalni kompleks u Porto Montenegru, sa preko 200 stanova, osmišljen je da bude dobra investicija za posjedovanje nekretnine na tivatskoj rivijeri i u Crnoj Gori.

Početak realizacije projekta planiran je za kraj ove kalendarske godine.

“Najnoviji kvart kreiran je da pruži dom tokom ljeta ili cijele godine i baziraće se na temeljima savremenog načina života, uz brojne restorane i šoping sadržaja, atraktivni bioskop, pop-up galerije, auto showroom i mnoge druge sadržaje. Ujedno, Boka Place nudiće novi wellness koncept života kroz 144 stambene i 96 hotelskih jedinica, pod operativom hotelskog brenda Kerzner International, u kategorizaciji pet zvjezdica. Hotel i kondo stanovi će nuditi personalizovanu uslugu uz najsavremenije fitness i wellness sadržaje, kao i 20 metara dug bazen za upotrebu i zimi i ljeti”, navode iz ove kompanije.

Na samom ulazu u Porto Montenegro s Jadranske magistrale, Boka Place će se graditi na prirodnom platou, odakle se pruža sjajan panoramski pogled na nautičko naselje, rivijeru i akvatorijum zaliva Boke Kotorske.

“Vlada Crne Gore je dala saglasnost da se projekat Boka Place u Tivtu uvrsti u listu razvojnih projekata u okviru programa ekonomskog državljanstva, te je ovo i sjajna prednost Boka Placea na globalnom tržištu nekretnina, s obzirom da je crnogorski pasoš rangiran kao 32. pasoš po ekonomskoj mobilnosti, što je izuzetno atraktivno za kupce sa tržišta kao što su Rusija, Kina ili Turska”, navode iz Porto Montenegra.

Cijene stanova u Boka Placeu, kako kažu, počinju od 190.000 eura.

Izvor: Boka News

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *