Pivara Trebjesa podijelila 6.000 zaštitnih maski ugostiteljskim objektima

Dodajte komentar

Tokom prethodnog perioda, u situaciji kada se cijelo društvo bori sa epidemijom koronavirusa i kada je naglasak na povećane mjere opreza i zaštite zdravlja svih građana, Pivara “Trebjesa” podržala je ugostiteljske objekte i njihove zaposlene širom Crne Gore, donacijom ukupno 6 hiljada maski. Zaštitne pamučne maske podijeljene su za oko 500 ugostiteljskih objekata.

Zaštitne maske su ne samo obavezne, već i veoma važne u zaštiti od prenošenja koronavirusa, zajedno sa održavanjem fizičke distance i higijenom ruku.

„Pravi prijatelji poznaju se u teškim situacijama. Svjesni da je ugostiteljstvo među najviše pogođenim djelatnostima, odlučili smo da im i ovom donacijom pokažemo da smo uz njih i da brinemo o ugostiteljima, kao jednim od naših najvažnijih partnera. Na ovaj način dajemo doprinos i tome da se u ugostiteljskom objektu svi osjećaju sigurnije – kako radnici, tako i gosti. Nadamo se da ćemo i ovaj izazov uspješno savladati, zajedničkim snagama“, poručili su iz Pivare.

Poštujući sve propisane preventivne mjere i stavljajući bezbjednost i zdravlje svojih zaposlenih, kao i bezbjednost kupaca i potrošača na prvo mjesto, Pivara “Trebjesa” je svoje poslovanje u potpunosti prilagodila novonastaloj situaciji, navode iz Trebjese.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *