MTEL svim korisnicima poklanja po 10 GB interneta!

Kompanija MTEL 09. jula proslavlja 13.rođendan. Slavlje će i ove godine trajati tokom cijelog mjeseca. I ovog puta MTEL će poklanjati svojim korisnicima i to čak 10 puta više Interneta svakog mjeseca svim korisnicima koji izaberu Urban L paket, a uz to dobijaju dva Xiaomi telefona po cijeni jednog.

Za samo 4 eura mjesečno korisnik dobija Xiaomi Note 8T i Xiaomi Redmi 8A. Korisnici Urban L paketa u ovoj akciji dobijaju na poklon i dodatnu postpaid karticu sa Urban S+ tarifnim profilom, koja takodje donosi sjajne benefite.

Ova postpaid kartica ima mjesečnu pretplatu od 0 eura prvih 12 mjeseci trajanja pretplatničkog ugovora, nakon čega će se naplaćivati standardna mjesečna pretplata za ovaj paket definisana važećim cjenovnikom MTEL-a.

Aktivacija postpaid kartice za Urban L paket košta 6 eura, dok je aktivacija postpaid usluge za Urban S+ besplatna.

Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca, a resursi uključeni u pretplatu ne važe u romingu. Ova akcija traje do isteka zaliha.

A za sve postojeće i nove prepaid, postpaid i biznis korisnike MTEL je povodom svog rodjendana pripremio poklon i to 10GB besplatnog internet saobraćaja za slobodnu potrošnju.

Aktivacija je besplatna i sastoji se u slanju SMS poruke sadržaja „RODJENDAN“ na broj 14555. Promotivni period u kojem korisnici mogu aktivirati ovaj dodatak je od 08. – 31.07. 2020. godine. Dobijene resusrse korisnik može da iskoristi do 31.07.2020.godine, kada im ističe validnost.

Proslavite i ovaj rođendan uz MTEL poklone i budite zdravi!

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Check Also

Autoprevoznici prijete blokadom puta zbog visokih taksi

Autoprevoznici iz Crne Gore koji prevoze robu na Kosovo, od juče osiguranje za tu zemlju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *