Telenor: Platite račun online i bez provizije

Dodajte komentar

Telenor je svojim postpejd korisnicima omogućio da svoje račune plate online i bez provizije, putem aplikacije Moj Telenor.

Plaćanje se obavlja brzo i jednostavno, tako što se u aplikaciji Moj Telenor izabere opcija plaćanja ukupnog duga ili željenog iznosa. Takođe, potrebno je da korisnik unese i e-mail adresu za dostavu potvrde o plaćanju.

Prilikom prvog plaćanja moguće je sačuvati podatke o platnoj kartici, kako bi se naredna plaćanja obavljala još brže i efikasnije. Telenor vodi računa o zaštiti privatnosti svojih korisnika, pa su lični podaci, kao i informacije o platnim karticama, zaštićeni u skladu sa najstrožim sigurnosnim standardima.

Mogućnost online plaćanja na raspolaganju je svim postpejd korisnicima, fizičkim i pravnim licima, koji sami snose troškove svojih računa.

Osim online plaćanja, aplikacija Moj Telenor korisnicima omogućava uvid u stanje na računu u realnom vremenu, informacije o preostaloj količini interneta, kao i aktivaciju aktuelnih dodataka i naprednih digitalnih servisa iz bogate Telenorove ponude“, saopšteno je iz kompanije.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *