Rajaner dovezao blizu 500 putnika

Dodajte komentar

“Rajaner je juče, nakon četvoromjesečnog prizemljenja, letom iz Poznanja obilježio početak reda letjenja za ovogodišnju ljetnju sezonu, a u julu će saobraćati ka devet destinacija”, saopštio je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore (ACG) Danilo Orlandić.

On je kazao da je jučerašnjim letovima Rajanera došlo blizu 500 putnika.

“Rajaner je jedna od najmoćnijih svjetskih avio-kompanija i naš strateški partner i uspjeli smo s njima da održimo novu liniju koju treba da uvedu, a to je iz Dablina”, kazao je juče Orlandić na podgoričkom aerodromu povodom slijetanja aviona Rajanera iz poljskog Poznanja.

Sa tog leta, kako je kazao, biće 140 putnika što je dobra poruka za sve u Crnoj Gori, piše Dan.

On je dodao da je posebno značajno što su se uspostavljanjem te linije još bolje povezali sa sjeverozapadnim dijelom Evrope, kao i zbog činjenice da je za domaći turizam važno da dolaze gosti iz jedne od najbogatijih zemalja svijeta, prenosi Mina biznis.

Orlandić je saopštio da, kao što je prije sedam godina linija sa Briselom bila važna i sa aspekta evropskih integracija, tako je danas, možda više nego ikad, potrebna dobra saradnja sa partnerima, radi povratka putnika nakon ogromne krize koja je zahvatila čitavu avio-industriju.

Predstavnik “Rajanera” Olga Pavlonka kazala je da ta kompanije ima zadovoljstvo da nakon četiri mjeseca prizemljenih aviona ponovo uspostavi letove sa Crnom Gorom. On je dodala da su, kako bi obilježili prve letove nakon krize izazvane korona virusom, pustili u prodaju avio-karte po tarifi od 19,99 eura u jednom smjeru, za putovanja u julu i avgustu, a koje je neophodno rezervisati najkasnije do ponoći u ponedjeljak.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *