Svetlana Vuksanović novi član Upravnog odbora Američke privredne komore

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori izabrala je danas, na redovnoj Generalnoj Skupštini putem video konferencije, novog člana Upravnog odbora, Svetlanu Vuksanović (Philip Morris Montenegro), usvojila finansijske izvještaje za prethodnu godinu, te predstavila aktivnosti rada AmCham komiteta.

U uvodnom obraćanju, Nikola Tripković, predsjednik AmCham-a, pozdravio je predstavnike kompanija članica, te istakao da ga raduje što je Komora pokazala veliku snagu članstva u svijetlu krize COVID 19, kapacitet za odgovaranje na izazove, kao i da djelovanje snažne mreže članova pomaže ispunjenju cilja, tj. konkurentnije i prospertitetnije Crne Gore.

“Džudi Rajzing Rajnke, ambasadorka SAD u Crnoj Gori, izrazila je zahvalnost članovima Borda na napornom radu i viziji tokom protekle godine, te istakla da se već primjećuju pozitivne promjene u poslovnoj klimi. Slavimo naša postignuća, poručila je ambasadorka, ali moramo i prepoznati izazove koji su pred nama, a oni su brojni, posebno imajući u vidu posljedice pandemije novog korona virusa. No, kazala je ambasadorka, prepreke su upravo prilika da se promijenimo i budemo još bolji u onome što radimo”, navodi se u saopštenju Američke privredne komore.

Na Skupštini je takođe predstavljen rad AmCham Komiteta, kao i aktivnosti koje planiraju u narednom periodu. Prezentaciju su održali: Dragana Stojković, predsjednica, Komitet za radne odnose, Dmitar Ćulafić, predsjednik, Komitet za digitalnu transformaciju, Miloš Ičević, predsjednik, Komitet za zdravlje i Svetlana Vuksanović, potpredsjednica, Komitet za sivu ekonomiju

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *