Korisnici Payoneer-a do daljeg ne mogu da podižu novac?

jNemačka finansijska kompanija Vajerkard (Wirecard) podnela je zahtjev za bankrot što je rezultovalo blokadom svih kartica i sredstava na njima za korisnike Pejonira (Payoneer) širom svijeta, prenosi Startit.

Kako navode u korisničkoj podršci Pejonira razlog za to je činjenica da su sve kartice koje su povezane sa Pejonir nalozima izdate od strane kompanije Vajerkard.

“Vaša kartica je izdata od strane Vajerkarda. Stoga je sva aktivnost kartice blokirana za sada. Trenutno radimo sa Vajerkardom na alternativnom rješenju kako biste mogli da pristupite svojim sredstvima”, stoji u saopštenju korisničke podrške.

Novac je navodno i dalje moguće prebacivati izmedju različitih Pejonir naloga, ali nije moguće povući novac na bankovni račun niti ga podići.

Iz korisničke podrške Pejonira je stigla informacija da bi problem trebalo da bude riješen u što kraćem roku.

Pejonir je jutros na svom blogu rekao da je novac svih korisnika odgovarajuće zaštićen i da vjeruju da je ovo zamrzavanje privremeno.

Pored toga na Pejonirovom Twitter nalogu se navodi da je ova kompanija “snažna, stabilna i radi na tome da vaš novac bude zaštićen.”

Check Also

OTP kupio Alpha banku u Albaniji

Alpha Bank, jedna od četiri najveće banke u Grčkoj, pristala je prodati svoju albansku jedinicu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *