Predloženi Odbori direktora Montenegro Airlinesa i Crnogorske plovidbe

Vlada Crne Gore predložila je na jučerašnjoj sjednici članove novih Odbora nacionalnog avioprevoznika Montenegro Airlinesa i Crnogorske plovidbe.

Kako je saopšteno, Vlada je predložila Skupštini akcionara „Montenegro Airlines“ AD Podgorica da, zbog isteka mandata članova Odbora direktora ovog društva, za članove novog Odbora direktora izabere Nikolu Vukićevića, Edina Mulića, Dragana Popovića, Dženana Demića i Miroslava Bjelicu.

Skupštini akcionara „Crnogorska plovidba“ AD Kotor predloženo je da, zbog isteka mandata članova odbora direktora ovog društva, za članove novog Odbora direktora za predstavnike državnog kapitala izabere Borislava Kašćelana, Mima Draškovića i Armina Mujevića.

Takođe, u okviru kadrovskih pitanja za državnog sekretara u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, imenovan je Aleksandar Zeković, a za generalnu direktorku Direktorata za plaćanja u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja Danka Perović.

Check Also

Švajcarski planinski trezor za čuvanje bogatstva

Švajcarska, nadaleko poznata kao bastion diskretnog, sigurnog bankarstva, uskoro će svjetskim bogatašima ponuditi još jedan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *