U Palermu besplatno noćenje moguće u više od 50 hotela

Turisti koji rezervišu četiri noći u jednom od 53 hotela u sicilijanskom gradu Palermo i istoimenoj provinciji, a do glavnog grada Sicilije stignu avionom, platiće tri noćenja, dok će jedno biti besplatno u cilju promocije turizma po izlasku iz blokade zbog pandemije.

Sve je više hotela koji su zainteresovani za inicijativu lokalnog udruženja hotelijera Federalbergi u saradnji sa menadžmentom aerodroma u Palermu koja će trajati tokom 2020. godine, prenose sicilijanski mediji.

Turisti i turističke agencije koji su zainteresovani mogu vidjeti ponudu hotela koji su se pridružili inicijativi na sajtu aerodroma Palermo (aeroportodipalermo.it ) i opredijeliti se za hotel, a po dolasku u smještajni objekat neophodno je dati na uvid avionsku kartu.

Italija je 3. juna poslije skoro tri mjeseca blokade otvorila granice za dolaske iz zemalja Evropske unije i Šengena, a EU će možda otvoriti spoljne granice za države Zapadnog Balkana početkom jula po preporuci Evropske komisije.

Check Also

Lučić: Cilj nam je da se širimo na nova tržišta, kao što su Sjeverna Makedonija, Njemačka i Švajcarska

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, učestvovao je na Regionalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *