Rekordni rezultati u jubilarnoj godini GRAWE osiguranja

GRAWE osiguranje a.d. Podgorica je na kraju 2019. godine ostvarilo rekordne rezultate od početka svog poslovanja u Crnoj Gori.

Bruto fakturisana premija na 31.12.2019.godine iznosi 7,1 miliona eura što predstavlja 41,30% učešća GRAWE-a na tržištu životnih osiguranja na kraju 2019. godine. Bilansna suma na kraju 2019. godine iznosi 63,2 miliona eura i čini 61,87% udijela u ukupnoj aktivi svih društava životnog osiguranja koja posluju na prostoru Crne Gore.

Pokazatelj stabilnosti i sigurnosti Društva su tehničke rezerve od preko 41 miliona eura i one su uvećane za 10% u odnosu na 2018. godinu. Ostvarena bruto dobit na kraju 2019. godine dostigla je iznos od 3,56 miliona eura. U prethodnoj godini isplaćeno je 103 naknada za istek ugovora o osiguranju što je dokaz lojalnosti naših klijenata, kao i dosljednosti našeg Društva.

GRAWE osiguranje je u novembru 2019. godine obilježilo 15 godina svog uspješnog poslovanja u Crnoj Gori. Kao stabilan i pouzdan partner uspjeli smo svih ovih godina da sačuvamo lidersku poziciju na tržištu životnog osiguranja. Zahvaljujući zaposlenima i prodajnim partnerima uspjeli smo da odgovorimo na sve zahtjeve tržišta i da ponudimo klijentima proizvode koji na pravi način ispunjavaju njihove potrebe. Uz podršku vjekovima starog matičnog društva iz Austrije pružamo sigurnost i pouzdanost.

GRAWE nastavlja sa implementacijom novih tehnologija i stavlja naglasak na digitalni razvoj, posebno imajući  u vidu trenutno izmijenjene okolnosti uzrokovane globalnom epidemiološkom situacijom. Naša strategija je usmjerena ka daljim unapređenjima i inovacijama uz fokus na pružanje savjetodavne usluge klijentima i brigu o njihovom životu“, izjavila je Maja Pavličić, izvršni direktor GRAWE osiguranja.

Check Also

Dobre navike koje vode do značajnih ušteda

„Ne mogu sada da mijenjam stil života“, „Toliko brige oko sitnica stvara mi pritisak“, „Sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *