Rekordni rezultati u jubilarnoj godini GRAWE osiguranja

Dodajte komentar

GRAWE osiguranje a.d. Podgorica je na kraju 2019. godine ostvarilo rekordne rezultate od početka svog poslovanja u Crnoj Gori.

Bruto fakturisana premija na 31.12.2019.godine iznosi 7,1 miliona eura što predstavlja 41,30% učešća GRAWE-a na tržištu životnih osiguranja na kraju 2019. godine. Bilansna suma na kraju 2019. godine iznosi 63,2 miliona eura i čini 61,87% udijela u ukupnoj aktivi svih društava životnog osiguranja koja posluju na prostoru Crne Gore.

Pokazatelj stabilnosti i sigurnosti Društva su tehničke rezerve od preko 41 miliona eura i one su uvećane za 10% u odnosu na 2018. godinu. Ostvarena bruto dobit na kraju 2019. godine dostigla je iznos od 3,56 miliona eura. U prethodnoj godini isplaćeno je 103 naknada za istek ugovora o osiguranju što je dokaz lojalnosti naših klijenata, kao i dosljednosti našeg Društva.

GRAWE osiguranje je u novembru 2019. godine obilježilo 15 godina svog uspješnog poslovanja u Crnoj Gori. Kao stabilan i pouzdan partner uspjeli smo svih ovih godina da sačuvamo lidersku poziciju na tržištu životnog osiguranja. Zahvaljujući zaposlenima i prodajnim partnerima uspjeli smo da odgovorimo na sve zahtjeve tržišta i da ponudimo klijentima proizvode koji na pravi način ispunjavaju njihove potrebe. Uz podršku vjekovima starog matičnog društva iz Austrije pružamo sigurnost i pouzdanost.

GRAWE nastavlja sa implementacijom novih tehnologija i stavlja naglasak na digitalni razvoj, posebno imajući  u vidu trenutno izmijenjene okolnosti uzrokovane globalnom epidemiološkom situacijom. Naša strategija je usmjerena ka daljim unapređenjima i inovacijama uz fokus na pružanje savjetodavne usluge klijentima i brigu o njihovom životu“, izjavila je Maja Pavličić, izvršni direktor GRAWE osiguranja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *