Job Speed Dating događaj u Podgorici

U novootvorenom multifunkcionalnom prostoru u Podgorici, NEST Coworking, 3. jula sa početkom u 12 časova održaće se prvi samostalan Job Speed Dating događaj u Crnoj Gori.

Kako je gnijezdo prva stanica na putu povezivanja i umrežavanja, tako su u NEST-u odlučili da organizuju ovaj popularan internacionalni događaj, koji je prava prilika za brzo i efektno upoznavanje između kompanija i kandidata.

Kompanije koje će biti dio ovog događaja su: Arhimed, Dukley Gardens, HR Partners, INA Crna Gora, Lovćen banka, Neregelia, Represent Communications, Unija poslodavaca, UNIQA osiguranje, Vijesti.

Kandidati će imati priliku da se predstave firmama u roku od 5 minuta i smjenjivaće se sistemom rotacije. Na taj način sve prisutne kompanije imaće priliku da upoznaju sve kandidate, a ovog puta kandidati će biti iz sfere marketinga i dizajna.

Svi zainteresovani marketari i dizajneri mogu se prijaviti za ovaj događaj slanjem svog CV-ja na [email protected] do 1. jula u podne, od čega će odabirom kompanija srećnih 10 marketara i 10 dizajnera biti pozvano da prisustvuje ovom događaju.

Job Speed Dating biće samo prvi u nizu događaja koji će se organizovati u NEST Coworking prostoru zbog umrežavanja, kreiranja zajednice i, ovog puta, upoznavanja kvalitetnih kandidata i kadra.

“Ovakav događaj, koji podstiče zapošljavanje, biće i pozitivan primjer dešavanja u post-corona periodu, a u NEST-u najavljuju i ponavljanje ovog događaja ubuduće, sa novim industrijama i kandidatima koji će biti u mogućnosti da se prijave”, saoptili su organizatori.

Check Also

Evropi nedostaje 400 hiljada vozača kamiona

Evropi, prema studiji konsultantske firme Transport Intelligence, nedostaje 400.000 vozača kamiona da bi pokrili trenutne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.