FIAT Centoventi proglašen za “Najbolji koncept automobil” (video)

Dodajte komentar

Magazin Car Design News 19. juna je proglasio dobitnike Car Design nagrada 2019. godine, dobro poznatog godišnjeg takmičenja koje organizuje taj portal.

Svjetskom premijerom na Sajmu automobila u Ženevi 2019. godine, koncept automobil FIAT Centoventi je prišao temi električne mobilnosti sa inovativnim poslovnim modelom: u isto vrijeme je i minimalistički i potpuno prilagodljiv, što se tiče svih njegovih detalja i u bilo kojoj fazi njegovog životnog ciklusa.

Imaće samo jednu šemu boja, koja se može prilagođavati korišćenjem „4U“ programa, sa izborom između 4 krovna pokrivača, 4 branika, 4 felni i 4 boje karoserije.

Dodaci u unutrašnjosti se mogu mijenjati i mogu se instalirati u režimu „priključi-i-koristi“ – od instrument table i prostora za odlaganje raznih predmeta do sedišta i dječjih sjedišta – direktno od strane kupca.

Spoljašnjosti se mogu omotati, branici su prilagodljivi, i različiti krovni pokrivači su dostupni kako bi se preoblačio sa promjenom godišnjih doba ili prema ličnim ukusima.

Čak je i domet modularan: inovativna arhitektura baterije znači da može da varira, u skladu sa određenim zahtjevima kupca, od 100 do 500 km, savršeno za vožnju u gradu ili za vikend pored mora ili u planini.

https://www.youtube.com/watch?v=yGfHmia1yvk

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *