Svakog mjeseca po 100 GB, uz HBO GO aplikaciju za samo 12,9 eura

Dodajte komentar

Kompanija M:tel je na zahtjev korisnika za povećanom potrošnjom interneta pripremila sjajnu ponudu koja im omogućava uživanje u 100 GB svakog mjeseca, kao i u serijama i filmovima na HBO GO aplikaciji narednih 12 mjeseci, za samo 12,9 eura mjesečno.

Svi korisnici koji izaberu internet postpejd paket SURF L sa 100 GB mjesečno dobijaju popust na pretplatu tokom cijelog trajanja ugovora, tako da umjesto dosadašnjih 19,9 eura korisnik plaća samo 12,9 eura. Pored toga, korisnik dobija dvije SIM kartice za šerovanje interneta.

U ovoj akciji korisnici mogu i kupiti sjajan Huawei WiFi modem i to jednokratnim plaćanjem po cijeni od samo jedan euro.

I to nije sve, M:tel će korisnicima iz ove akcije narednih 12 mjeseci pokloniti dodatnih 50 GB za reprodukciju materijala sa HBO GO aplikacije. Za uputstvo o aktivaciji HBO GO aplikacije korisnici mogu posjetiti sajt www.mtel.me ili pozvati korisnički servis na broj 1600.
Akcija traje do isteka zaliha. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpejd kartice se plaća šest eura.

Za 12,9 eura mjesečno tablet i 50 GB brzog interneta

Zahvaljujući novoj ponudi kompanije M:tel, svi budući korisnici postpejd paketa SURF ELASTIK će moći da uživaju u sjajnom Huawei tabletu Media Pad T3 10 LTE i da surfuju sa 50 GB brzog interneta, svakog mjeseca.
Uz to korisnici dobijaju i 100 GB za MOVE TV aplikaciju sa Superstar paketom i hit serijama – za samo 12,9 eura mjesečno.

Uz sve ovo, uz jednu mjesečnu pretplatu korisnik dobija dvije SIM kartice za šerovanje interneta.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Nakon potrošenih 50 GB po maksimalnoj brzini, internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 Kbps.

Za pristup MOVE TV, potrebno je da korisnici preuzmu aplikaciju Moj Mtel sa Google Play prodavnice i kreiraju nalog. Nakon toga, vrši se preuzimanje aplikacije MOVE TV sa Google Play prodavnice.

Aktivacija 100 GB interneta za MOVE TV vrši se slanjem SMS poruke ,,MOVE TV AKTIVACIJA“ na broj 14555.
Najslađe je gledati sve serije u jednom dahu! U Superstar paketu korisnici dobijaju nove domaće serije „Državni posao“, „Slatke muke“, „Vrata do vrata“, „Dug moru“ i druge. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi M:tela korisnici mogu naći na Fejsbuk stranici Mtel imate prijatelje, veb sajtu www.mtel.me, kao i pozivom korisničkog servisa na broj 1600.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *