Ryanair od 1. jula leti ka Crnoj Gori

Dodajte komentar

Niskobudžetska avio kompanija Ryanair, od 1. jula ponovo će uspostaviti 9 avio-linija sa Podgoricom, u sklopu ljetnjeg reda letenja ove avio-kompanije za 2020. godinu, navodi se u zajedničkom saopštenju kompanije Ryanair i Aerodroma Crne Gore.

Ryanair poziva Evropljane da svoj odmor provedu u Crnoj Gori, na predvinim plažama.

“Pošto je Crna Gora obnovila neke međunarodne letove kako bi dočekala strane posjetioce, Ryanair ohrabruje putnike  da započnu planiranje ljetnjeg odmora i proslave to što Evropa uspešno prevazilazi jedno od svojih najizazovnijih perioda. Sve detalje ruta, frekvencija i vremena leta dostupni su na sajtu avio kompanije  www.ryanair.com. Evropljani se sada mogu radovati povoljnom odmoru u Crnoj Gori i uživanju u crnogorskom suncu i predivnim plažama u svojim omiljenim ljetnim mjestima, dok crnogorski građani mogu ostvariti svoj sanjani odmor bez obzira da li je „kod kuće“ ili u inostranstvu”, navode u zajedničkom saopštenju.

Ryanair se raduje dovođenju turista, kako bi se pokrenula regionalna ekonomija koja obezbjeđuje više hiljada radnih mjesta. U znak obilježavanja  ukidanja zabrane putovanja, Ryanair je pokrenuo porodaju avio-karata po cijeni od 39.99 eura u jednom smjeru, za putovanja u julu i avgustu 2020. godine, a koja se moraju rezervisati najkasnije do ponoći u četvrtak, 11. juna, isključivo putem internet stranice www.ryanair.com.

Direktor prodaje i marketinga Ryanair-a za CIE i Balkan, Olga Pawlonka,  danas je kazala da Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje da će od 1. jula 2020. godine ponovo uspostaviti 9 avio-linija sa Podgoricom, u sklopu svog ljetnjeg reda letenja za 2020. godinu.

“Radjujemo se što ćemo  ponovo ujediniti prijatelje i porodice i dovesti turiste, čime će se doprinijeti pokretanju regionalne ekonomije i očuvati  na hiljade radnih mjesta”, istakla je Pawlonka.

Iskoristiti Ryanair vaučere

Prema njenim riječima, ovo je, takođe, prilika za sve one putnike koji su usljed zabrane putovanja zbog krize izazvane COVID pandemijom bili primorani da otkažu svoja putovanja s proljeća da sada, kada je Evropa ponovo otvorena za putovanja, iskoriste svoje Ryanair vaučere.

“Za očekivati je da će karte po ovim nevjerovatno niskim cijenama biti brzo rasprodate, pa se putnici ohrabruju da ne propuste priliku i posjete internet stranicu www.ryanair.com”, kazala je ona.

 Povratak cijenjenog partnera

Savjetnica za odnose s javnošću “Aerodromi Crne Gore”, Marina Miketić Nikolić, poručuje da sa velikim zadovoljstvom očekuju povratak aviona Ryanaira, cijenjenog partnera koji je prva low cost kompanija koja je došla u Crnu Goru.

“Mogu slobodno reći da je naša zajednička saradnja, odnosno rezultati koje smo ostvarili po broju putnika i do tada novih destinacija, zaista promijenila kulturu putovanja crnogorskih građana, a u našu zemlju dovelo mnogo turista iz najvećih evropksih centara. U prošloj godini taj broj je premašio 172 hiljade putnika i veoma smo svjesni koliko komercijani letovi znače za crnogorki turizam, odnosno za kvalitet života ljudi u Crnoj Gori.  Na našoj pisti vam želimo srdačnu dobrodošlicu”, kazala je PR Aerodroma Crne Gore.

Izvor: CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *