Voli Motors pokrenuo akciju za ljubitelje BMW automobila

Dodajte komentar

Zastupnik BMW-a za Crnu Goru, kompanija “Voli Motors” pokrenula je za ljubitelje ovog njemačkog brenda akciju u kojoj se dosadašnji modeli koji se nalaze u njihovom salonu mogu kupiti po akcijskim cijenama.

Iz ponude se izdvaja najnoviji model serije 3 i radi se o sedmoj generaciji ovog modela. Proizvodi se već 45 godina a isporučeno ih he preko 15 miliona primjeraka.

Akcijski model nosi oznaku 318d u Sportline paketu opreme. U pitanju je dvolitarski dizel motor sa 150 KS, pogonom na zadnjoj osovini i uparenim osmostepenim automatskim mjenjačem.

Od opreme sadrži aluminijske felne “V-spoke” 18 inča, led farove, led farove za maglu, prednje i zadnje parking senzore sa kamerom za vožnju unazad, tempomat sa kočionom funkcijom, automatski klima uređaj sa tri zone. Ovo je kako su kazali samo dio opreme koju izdvajaju.

Enterier ovog modela krase sportska sjedišta za vozača i suvozača, kožni multifunkcionalni volan, paket ambijentalnog osvjetljenja, idividual crne lajsne u visokom sjaju i još mnogo drugih detalja.

Vozilo je u odnosu na prethodnu generaciju duže za sedam centimetara čime se dobilo više prostora na zadnjem sjedištu. Zbog povećanog međuosovinskog rastojanja vozilo je udobnije u vožnji i ima bolje oslanjanje u krivinama.

Prodajna cijena ovog modela je 44,195 eura dok je akcijska cijena 38,990 eura. Iz kompanije podsjećaju da vozilo moguće kupiti putem Leasing fiannsiranja ili po sistemu “staro za novo”.

Generalni menadžer “Voli Motorsa”, Vladan Spasojević naglašava da je Voli Motors pored gore pomenutog modela pokrenuo prodajnu kampanju za nekoliko svojih modela.

“U pitanju su modeli iz serije 1, serije 5, X1 i X4.  Radi se o vozilima koja imamo na lageru sa isporukom odmah. Sva vozila su u jako lijepim paketima opreme i za sva vozila spremili jako lijepe cijene sa popustima koji se kreću od 4.000 do čak 10.000 eura. Pozvao bih sve zainteresovane da posjete naš salon, pogledaju ponudu koju trenutno imamo i izaberu auto koji im najviše odgovara”, kazao je Spasojević.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Iz Voli Motorsa nisu zaboravili ni post-prodajni dio pa je trenutno u ponudi akcija zamjene kočnica i diskova to jest disk pločica i diskova u specijalnoj akcijskoj cijeni od -20% i za dijelove i za rad”.[/box]

Neke od modela koji se prodaju po akcijskim cijenama možete pogledati na linkovima u nastavku. Riječ je o modelima X1, Mini Cooper D Countryman, 118i, 520d xDrive, X4 xDrive 20d.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *