Prvi komercijalni letovi sa crnogorskih aerodroma 9. juna za Mađarsku i Njemačku

Dodajte komentar

Aerodromi Crne Gore dočekaće prve komercijalne letove 9. juna iz Budimpešte i Memingena, avioprevoznikom Wizz air-om, nakon čega će se istog dana iz Podgorice letjeti za Mađarsku i Njemačku, kazao je Danilo Orlanić, izvršni direktor Aerodroma Crne Gore.

“Naši aerodromi su u potpunosti spremni za opsluživanje putnika i vazduhoplova u novonastalim okolnostima i mogu reći da smo sa nestrpljenjem čekali dan obnove komercijalnog saobraćaja”, naveo je Orlandić.

Nacionalni avioprevoznik Montenegro airlines svoj prvi let imaće 12. juna za Ljubljanu, odnosno 14. juna za Frankfurt.

“Kao što smo već pominjali, aviokompanije sa kojima smo sarađivali u prethodnom periodu najavile su ozbiljan povratak na crnogorske aerodrome. Međutim, zbog situacije sa koronavirusom u većini evropskih zemalja, rasporedi letova su još uvijek podložni izmjenama, o čemu ćemo na vrijeme obavještavati javnost. U svakom slučaju, mogu reći da će sredinom juna Crna Gora biti povezana sa nekim od glavnih evropskih gradova, a svima koji namjeravaju doći u zemlju u kojoj nema zarazenih korona virusom, želimo srdačnu dobrodošlicu”, poručio je Orlandić.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *