Global Finance: CKB je najbolja banka u Crnoj Gori i u 2020. godini

Ugledni finansijski magazin Global Finance objavio je spisak dobitnika prestižnog priznanja za najbolje banke u centralnoj i istočnoj Evropi.

Drugu godinu zaredom, CKB je proglašena za najbolju banku u Crnoj Gori, dok je nagrada za najbolju banku u Mađarskoj pripala OTP banci, vlasniku CKB-a.

Priznanje Global Finance-a potvrda je da radimo prave stvari, na pravi način. Pored izuzetnih poslovnih rezultata u svim segmentima poslovanja koji se zasnivaju na izvrsnom odnosu sa klijentima i društvenom zajednicom u cjelini, nastojimo da naše poslovno putovanje iz godine u godinu činimo digitalnijim, sigurnijim, stabilnijim i jednostavnijim. Ulažemo konstantne napore da svojim uvaženim klijentima ponudimo najbolje i jedinstveno bankarsko iskustvo uz predanost inovacijama i tehnološkom razvoju,” izjavio je Pál Kovács, glavni izvršni direktor CKB-a.

Nagrade koje dodjeljuje časopis Global Finance predstavljaju pouzdan standard izvrsnosti za globalnu finansijsku zajednicu uz zadovoljenje mnogih kriterijuma kao što su rast aktive, inovativnost proizvoda, razvoj poslovanja ali i liderstvo u digitalnoj transformaciji, oslanjajući se na ocjene finansijskih analitičara, konsultanata i predstavnika korporativnog sektora širom svijeta.

U narednom period očekujem da, kao savremena banka, nastavimo partnerski odnos u svim važnim projektima crnogorske ekonomije, zadržimo diferenciranost na tržištu na osnovu povjerenja, sigurnosti i uslužne efikasnosti, dodatno snažeći već izgrađen i izuzetno vrijedan CKB brend koji je prepoznat i na međunarodnom nivou,” zaključio je gospodin Kovács.

Check Also

Erste banci uručen treći uzastopni certifikat Employer Partner

Erste Bank AD Podgorica (Erste banka) je treći put uzastopno nagrađena Employer Partner certifikatom potvrdivši …

Leave a Reply

Your email address will not be published.