Nastavak kampanje “Zajedno gradimo uspješne price”

Dodajte komentar

UNIQA Osiguranje produžila rok za prijavu za poziciju savjetnika u osiguranju i besplatnu UNIQA akademiju

UNIQA osiguranje Crna Gora je sredinom februara krenula sa novom kampanjom Zajedno gradimo uspješne priče koja ima za cilj promociju otvorene pozicije – savjetnika u osiguranju, kao i novog koncepta edukacije u okviru UNIQA akademije.  

U kampanji su predstavljeni članovi UNIQA tima i njihove uspješne priče, čime UNQA želi da motiviše mlade ljude da se prijave za sve perspektivniju poziciju savjetnika u osiguranju.

UNIQA osiguranje je jedina osiguravajuća kuća na tržištu Crne Gore koja je razvila sopstveni sistem obuke – UNIQA akademiju.

UNIQA Akademija predstavlja polaznu tačku za sve koji žele da grade svoju karijeru u oblasti osiguranja. Koncept programa edukacije podrazumijeva multidisciplinarni pristup koji se oslanja na najsavremenija znanja iz domena nauke i prakse,a koji omogućava novim kandidatima da usvoje neophodna znanja i steknu esencijalne vještine za postizanje vrhunskih postignuća u svom poslu, ali i životu.

Većina polaznika se upravo na UNIQA Akademiji prvi put srijeće sa osiguranjem u teoriji i praksi, što predstavlja dobar način da se upoznaju sa ovom oblasti i donesu zaključak o tome da li im pozicija savjetnika u osiguranju odgovara i da li su spremni da otvore novo poglavlje svog poslovnog života.

Rok za prijavu za poziciju savjetnika u osiguranja i UNIQA akademiju je produžen do 31.maja 2020. a više informacija se može naći na https://www.uniqa.me/o-nama/karijera.html.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji:
UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 18  tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *