Kakav je biznis puls malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori?

Impact Institut iz Crne Gore formirao je upitnik za mala i srednja preduzeća iz Crne Gore na sajtu www.zeneoduticaja.com ili direktno na linku (https://forms.gle/K2g5HEdSWbgaz5Jt7) .

Upitnik je dio projekta poslovne mreže “Žene od Uticaja” i konferencije koju je pokrenuo Impact Institut u Crnoj Gori sa svojim partnerima iz struke i medija. Pandemija novog korona virusa (COVID-19) je pored uticaja na javno zdravlje imala veliki uticaj na ekonomiju. Da bismo ukazali na mišljenje vlasnika malih i srednjih preduzeća o njihovim potrebama i potencijalnom uticaju mjera, sprovodimo ovo istraživanje.

“Pozivamo sva mala i srednja preduzeća da izdvoje par minuta koliko traje popunjavanje ovog upitnika, da podijele svoja iskustva o uticaju COVID-19 na poslovanje i zaposlenost, da bismo saznanja kasnije i javno podijelili sa relevantnim partnerima. Svi stavovi formirani su na osnovu ličnih preduzetničkih procjena ispitanika. Ovo je takozvani „puls upitnik.” rekla je Sanja Milosavljević, koja je osnovala Impact Institut.

Poseban fokus u oblasti rada Impact Instituta je žensko preduzetništvo, edukacije kao i događaji koji preduzeća povezuju sa stranim investitorima. Rezultati ankete će biti poslati na mejlove svim ispitanicima.

 

Check Also

Elektroprivreda će tražiti preuzimanje Kombinata aluminijuma

Iz Elektroprivrede (EPCG) razmišljaju o preuzimanju upravljanja Kombinatom aluminijuma (KAP) čime bi garantovali zarade zaposlenima …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *