Zaposleni NLB Banke obezbijedili pakete hrane i higijene za bebe za porodice u stanju potrebe

Dodajte komentar

Zaposleni NLB Banke, ličnim donacijama, obezbijedili su 400 paketa pomoći u vidu hrane i higijene za bebe koje će Crveni krst Crne Gore uručiti porodicama u stanju socijalne potrebe.

“U vrijeme kada solidarnost ima nemjerljivu ulogu u prevazilaženju socijalnih i ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa i neophodnim mjerama za sprečavanje njenog širenja, na inicijativu zaposlenih u NLB Banci, organizovana je donatorska akcija, sa željom da se obezbijedi pomoć onima kojima je to u ovom trenutku neophodno. U komunikaciji sa Crvenim Krstom Crne Gore procijenjeno je da je pomoć potrebno uputiti porodicama u stanju socijalne potrebe, sa bebama do 12 mjeseci starosti. Zaposleni NLB Banke su uvijek pokazivali visok nivo društvene odgovornosti i osjećaja za probleme zajednice. Velikim brojem pojedinačnih donacija, prikupljena su novčana sredstva za nabavku 400 paketa pomoći koji sadrže higijenske artikle i hranu za bebe”, saopšteno je iz banke.

NLB Banka je ranije, Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti, uručila donaciju za nabavku zaštitne opreme za zdravstvene radnike vrijednu 40.000 EUR, a finansijski je podržala i inicijativu Udruženja banaka za nabavku dva respiratora za potrebe Kliničko bolničkog centra Crne Gore.

Banka se pridružila kampanji #OstaniDoma i u tu svrhu, svojim klijentima je ponudila niz povoljnosti kojima se podstiče upotreba digitalnih kanala za korišćenje bankarskih usluga – bez provizija.

“NLB Banka i njeni zaposleni nastaviće da njeguju odgovoran odnos prema zajednici u kojoj posluju, uvažavajući potrebe svojih klijenata i društva u cjelini”, zaključuje se u saopštenju NLB-a.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *