Najbliži kad je najteže

Dodajte komentar

U svjetlu trenutne situacije i vanrednih okolnosti izazvanih pandemijom virusa Covid19, Komercijalna banka je donirala 25.000€ socijalno ugroženim kategorijama stanovništva u Crnoj Gori.

„Kao društveno odgovorna kompanija svjesni smo izazova sa kojim se suočava cijela planeta i važnosti brze reakcije privatnog sektora. Ovom donacijom želimo da pokažemo maksimalnu odgovornost i solidarnost, te pomognemo najugroženijoj kategoriji građana, koji su se uslijed epidemije virusa Covid 19 našli u još težoj materijalnoj situaciji“ – izjavio je Mirko Marojević, Glavni izvršni direktor Komercijalne banke AD Podgorica.

„Veoma je važno da u ovim izazovnim vremenima budemo savjesni i ujedinjeni, i da svako od nas pokaže odgovornost i da svoj doprinos u ovoj zajedničkoj borbi. Porodicama koje su u stanju socijalne potrebe u gradovima u kojima imamo poslovnice, ali i u drugim opštinama, uručili smo novčanu pomoć , u želji da lakše prebrode tešku situaciju izazvanu širenjem virusa Covid 19. Ovo je samo jedan u nizu humanih gestova u situaciji epidemije, budući da je banka pomogla nabavku respiratora za potrebe Kliničkog centra Crne Gore, u akciji organizovanoj od strane Udruženja banaka Crne Gore“ – dodao je Marojević.

Komercijalna banka je u uslovima epidemije preduzela sve mjere predostrožnosti koje je donijela Vlada Republike Crne Gore.

„ U svim našim poslovnicama se striktno poštuju sve propisane higijenske mjere zaštite i socijalne distance prema klijentima i zaposlenima. Komercijalna banka omogućava svojim klijentima da obave sve bankarske poslove brzo i bezbjedno, iz udobnosti svog doma, koristeći m-banking i e- banking aplikacije, što predstavlja dodatnu pogodnost u uslovima ograničenog kretanja koje je na snazi“ – saopšteno je iz PR službe Komercijalne banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *