Investiranje u startup kompanije nije obustavljeno – Veče prezentacija biznis ideja u organizaciji PortfoLion VC

Dodajte komentar

PortfoLion VC će ugostiti Zach Coelius-a, američkog preduzetnika i investitora, koji je ujedno i uspješno upravljao startup kompanijom u svom i sestrinom vlasništvu u vrijeme krize 2008. Nakon što je savladao veliki broj izazova, prodao je startup kompaniju i postao investitor kompanije Cruise Automation vrijednosti preko milijardu dolara koju je kasnije prodao kompaniji General Motors. Zach će 8. maja govoriti o tome kako se osnivači startup kompanija mogu pripremiti za ekonomski pad i neizvjesna vremena, uz analizu onoga što je potrebno da se izgradi rezilijentnost i iskoriste nove mogućnosti. Nakon glavne prezentacije uslijediće panel diskusija o obezbjeđivanju finansiranja u vrijeme COVID-19 krize sa preduzetnicima i investitorima iz Centralne i Istočne Evrope uključujuči Andras Molnar (PortfoLion VC), Marvin Liao (investitor projekata u početnoj fazi razvoja, direktor za tehnološki razvoj), Gyula Feher (Oktogon Ventures, ranije Ustream) i Istvan Csanady (Shapr3d).

Kao jedna od najvećih kompanija za upravljanje rizičnim i privatnim kapitalom u Centralnoj i Istočnoj Evropi, PortfoLion je u stalnoj potrazi za stratup kompanijama sa inovativnim rešenjima i agilnim timovima u cilju sklapanja partnerstava i investiranja. Tokom epidemije COVID-19, kao i inače, startup kompanijama su potrebne platforme da uče, da se povezuju i da prezentuju svoje biznis ideje potencijalnim investitorima i iz prve ruke dobiju povratne informacije od uspješnih preduzetnika i iskusnih investitora. Iz tog razloga, PortfoLion VC je odlučio da bude domaćin prve Virtuelne večeri prezentacija biznis ideja u saradnji sa Evropskom mrežom startup kompanija i PODIM DX.

Nakon panel diskusije, 5 odabranih startup kompanija će imati po 5 minuta da prezentuju svoja rešenja, biznis model i planove rasta, nakon čega će dobiti povratne informacije od strane stručnog savjetodavnog vijeća u sastavu: Marvin Liao (investitor projekata u početnoj fazi razvoja, direktor za tehnološki razvoj), Aurel Pasztor (PortfoLion VC), Krisztian Flautner (Banzai Cloud) i Jimmy Fong (SEON).

Prijavite se OVDJE za mogućnost prezentacije biznis ideje potencijalnim investitorima. Rok za prijavu je 6. maj do 12:00 h.

Ako imate startup kompaniju i tražite investicionog partnera koji vam ne nudi samo kapital za finansiranje organizacionog i poslovnog razvoja, već i pomaže osnivačima posredstvom svoje široko rasprostranjene mreže i poslovne ekspertize, onda je ovo pravi događaj za vas. PortfoLion bira aplikante prema prijavama za događaj i što se prije prijavite, imaćete više šansi da obezbijedite svoje mjesto.

Događaj je otvoren za sve, a idealan kandidat za Veče prezentacija biznis ideja je startup koji već ima podoban proizvod za tržište i traži finansijska sredstva za validaciju biznis modela, unapređenje proizvoda i poslovni razvoj. Preferirane oblasti uključuju, ali se ne ograničavaju na e-trgovinu, tehnologije za velike i kompleksne setove podataka, IT insfrastrukturu, finansijski softver, vještačku inteligenciju i mehaničko učenje.

Događaj će se strimovati na sledećoj hopin platformi event

Podaci o PortfoLion

PortfoLion kompanija koja upravlja rizičnim i privatnim kapitalom je dio OTP Banke i jedan od najvećih privatnih investitora u regionu Centralne i Istočne Evrope. PortfoLion pomaže kompanijama koje imaju stabilan finansijski osnov da ostvare uspješan ulazak na tržište i ekspanziju na međunarodnom nivou. PortfoLion trenutno upravlja portfoliom koji uključuje  preko 130 miliona eura i više od 20 kompanija. Kompanija za upravljanje fondovima sklapa partnerstva sa kompanijama u raznim fazama rasta koje se prvenstveno nalaze u CEE i SEE regionu, ali je takođe otvorena za mogućnosti investiranja širom Evrope. Kontaktirajte nas putem [email protected] ili https://www.portfolion.hu/en/

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *