NLB – Račun za struju jeftiniji 5% uz koriščenje NLB Visa platne kartice

1 komentar

NLB Banka je prirpemila posebnu povoljnost za sve građane koji koriste NLB Visa platne kartice u okviru kampanje koja će trajati od 24. aprila do 01. maja 2020. godine. NLB Banka će za svaki plaćeni račun NLB Visa karticom, putem sajta Elektroprivrede Crne Gore www.epcg.com, na platnu karticu klijenta vratiti 5% od obavljenog plaćanja.

Brižljivo gradeći odnos sa svojim klijentima NLB Banka im je na usluzi putem jednostavnih i sve više digitalnih rješenja, vodeći računa o njihovoj sigurnosti i finansijskom blagostanju. Podsjećamo, da se NLB Banka pridružila kampanji “Ostani doma”, imajući u vidu svoju važnost i ulogu društveno odgovornog subjekta, čiji je cilj briga o dobrobiti i sigurnosti građana. Tako je ova kampanja nastavak svih dosadašnjih napora banke da klijentima obezbijedi adekvatnu podršku i time smanji potrebu za dolaskom u banku radi jednostavnih bankarskih poslova.

Specijalan benefit koji će važiti u periodu akcije, od 24. aprila do 1. maja, osim što građanima pojednostavljuje plaćanje računa za struju u ovim izazovnim okolnostima, omogućava i uštedu prilikom plaćanja. Iz udobnosti doma, bez potrebe da posjete filijalu banke ili naplatne šaltere Elektroprivrede Crne Gore, korisnici NLB Visa kartica, moći će da iskoriste ovu povoljnost pri plaćanju jednog ili više mjesečnih računa na sajtu Elektroprivrede Crne Gore, bez obzira na iznos računa.

Pored akcijskih povoljnosti, uz NLB platne kartice, klijenti NLB Banke tokom cijele godine mogu koristiti posebne popuste do 20% i trgovinu do čak 24 mjesečne rate, na brojnim lokacijama širom Crne Gore.

NLB Banka  će nastaviti sa aktivnostima koje stimulišu odgovorno ponašanje i upotrebu digitalnih kanala, kao kompanija koja nastoji da svojim klijentima pruži najbolju uslugu.

Kako bi građanima pojednostavila funkcionisanje u neuobičajenim okolnostima, svojim klijentima je pored već pomenutog omogućila i sljedeće benefite:

• besplatno podizanje novca NLB debitnim karticama na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori,
• besplatna plaćanja NLB elektronskim i mobilnim bankarstvom – NLB Klik,
• elektronsko i mobilno bankarstvo za sve nove korisnike sa probnim periodom od tri mjeseca – bez mjesečne članarine tokom probnog perioda,
• obradu online kredita u iznosu do 15,000 EUR bez naknade, za sve koji apliciraju putem online kanala – NLB portala i Viber-a.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • dobra reklama za NLB :))…računi za struju se običnu dobiju najkasnije do 15-tog u mjesecu, i naravno ljudi obična plate odmah ili najkasnije do kraja mjeseca, dok se u NLB-tu sjetili tek od 24-tog do 01.05 daju popust od 5%, što znači za one koji nisu platili slučajno do sada…samo što su to zaboravili spomenut u gornjem tekstu 😉
    u svakom slučaju dobar gest jedne banke

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *