Balance2Business: Besplatne individualne koučing sesije

U vrijeme kada se opravdano svi mi pitamo kuda to čovječanstvo ide i stremi, to nam je i najbolji pokazatelj da je vrijeme za promjene i to one koje počinju od nas samih.

A za to nije potrebno mnogo – vizija i rad na sebi. U ovih mjesec dana raznih ograničenja, odmicanja od svakodnevnih obaveza, te prihvatanje drugačijeg načina rada i života, moramo se pripremiti i za izazovno vrijeme koje dolazi i to kroz lični razvoj.

Kako biste napravili korak naprijed, firma Balance to Business vam nudi besplatne individualne edukativne koučing sesije – SVAKE SRIJEDE od 18h do 21h!

Takva vrsta koučing sesija je zapravo partnerstvo između klijenta i kouča, u kojima se kroz kreativan proces klijent navodi na razmišljanje i inspiriše na razvoj svojih ličnih i profesionalnih potencijala. Postaje iskustvo koje dramatično poboljšava pogled na život, a stvara i preduslove za uspješne poslovne poduhvate!

Ukoliko ste zainteresovani, za sve informacije i upite možete kontaktirati Balance to Business preko email adrese: info@balance2business.me

Posvetite ovo vrijeme sebi, napredujte, edukujte se i ukažite nam povjerenje, a mi ćemo vam pomoći u vašem putu ka razvoju! Pravo je vrijeme! Iskoristite ga i spremni dočekajte budućnost!

Check Also

Od 1. oktobra cijena karte za trajekt iznosiće četiri eura

Iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom saopštili su da će od 1. oktobra važiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.