“Addiko Cares” humanitarna akcija: Zaposleni Addiko banke donirali dio primanja

Dodajte komentar

Zaposleni Addiko banke odvojili su dio svojih mjesečnih primanja i prikupili sredstva za kupovinu 100 paketa pomoći za socijalno najugroženije stanovništvo u Crnoj Gori. U saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore, paketi će od strane volontera biti distribuirani osobama koje se nalaze u stanju socijalne potrebe, dodatno otežane pojavom koronavirusa.

Addiko Banka AD Podgorica pod već prepoznatljivim imenom “Addiko Cares” organizuje niz inicijativa sa ciljem poboljšanja kvaliteta života u zajednici i motivisanja zaposlenih da direktno učestvuju u društveno-odgovornim aktivnostima. Ovom prilikom, zaposleni zajedno sa menadžmentom i članovima Uprave realizovali su još jednu akciju, kojom su doprinijeli društvu u borbi protiv pandemije COVID-19. Prikupljeni paketi pomoći sadrže osnovne prehrambene namirnice i higijenske proizvode za domaćinstvo.

“Ovo je vrijeme u kome pokazujemo odgovornost, zajedništvo i humanost. Ponosan sam sto sam dio organizacije i tima koji njeguje prave vrijednosti. Pored toga što smo više puta u ovoj situaciji pokazali društvenu odgovornost kao organizacija, pokazali smo solidarnost kao pojedinci i spremnost da se borimo za druge, da podijelimo dio nečega što je naše sa onima kojima to u ovim trenucima znači mnogo više”, izjavio je Miloš Miketić, izvršni direktor za komercijalne poslove.

“Addiko Bank AD Podgorica od samog početka funkcionisanja u Crnoj Gori svjesno radi na usklađivanju svog poslovanja sa najboljim praksama razvijenih zemalja svijeta, koje definišu društvenu odgovornost organizacije po pitanju odnosa prema lokalnoj zajednici. I u narednom periodu Banka će nastaviti sa akcijama kojima će doprinijeti ostvarivanju društvenih ciljeva”, saopšteno je iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *