NLB: Usluge banke u ovom trenutku vrlo potrebne za građane Tuzi

Dodajte komentar

Usluge banke su u ovom trenutku neophodne građanima Opštine Tuzi, zbog čega je NLB Banka otvorila filijalu u toj Opštini, kako bi velikom broju klijenata izašla u susret i omogućila im obavljanje potrebnih bankarskih usluga.

Šef filijale NLB Banke u Tuzima, Martini Bojaj, podsjetio je da je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti, ublažilo privremene mjere koje su važile tri sedmice u toj Opštini, i omogućilo da jedan član domaćinstva, može da napusti objekat stanovanja, kako bi obavio neophodne poslove.

„NLB Banka je, sa svojim top menadžmentom, odmah donijela odluku, znajući da veliki broj građana imaju račune i obavljaju transakcije putem naše banke, da otvorimo filijalu u Tuzima. Tako da, u ovom duhu, NLB Banka je izašla u susret svim klijentima i građanima u skladu sa odlukom centralne vlasti Crne Gore“, rekao je Bojaj.

Prema njegovim riječima, klijenti mnogo cijene što su vrata filijale od juče otvorena za njih i sve njihove finansijske potrebe, navodeći da je NLB Banka, pored još jedne poslovne banke, jedina koja ima poslovnicu u Tuzima.

„Top menadžment je organizovao vrlo efikasno i efektivno otvaranje filijale u Tuzima, nakon što su centralne vlasti donijele odluku djelimičnog otvaranja Opštine Tuzi, u skladu sa svim mjerama koje su donijete od Instituta za javno zdravlje Crne Gore“, naveo je Bojaj.

Komercijalista u filijali NLB Banke u Tuzima, Antonija Adžović, kazala je da se najveći broj zahtjeva klijenata, nakon otvaranja filijale, odnosio na isplate.

„S obzrom da su dva šaltera juče počela sa radom, zajedno smo koleginica i ja imale oko 230 klijenta“, rekla je Anđelić.

Ona je kazala da je nakonkraja radnog dana kompletna filijala dezinfikovana, a da prilikom rada koriste zaštitnu masku za lice, rukavice i dezinfekciona sredstva.

„Strah u svakom čovjeku vjerovatno da postoji. Ali ipak je nešto jače – da se mora pomoći klijentima i doći na posao. Tu smo da sebe zaštitimo, stavim rukavice, masku, da koristim sva dezinfekciona sredstva, da se povremeno dignem sa radnog mjesta i operem ruke. Klijenti su uvijek na prvom mjestu i njih moramo ispoštovati“, navela je Anđelić.

Klijent NLB Banke u Tuzima, Nua Gojčaj, kazao je da mu je drago što se u toj Opštini situacija normalizuje, kao i što može koristiti proizvode i usluge NLB Banke.

„Prednost je što jedan član porodice može obaviti poslove u banci, trgovini. Nadamo se da će i ovo proći, i da će život da se normalizuje. Prilikom izlaska, nosim masku, vodim računa o socijalnoj distanci“, rekao je Gojčaj.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *