Telenor: Besplatan internet za pristup online nastavnom sadržaju

Dodajte komentar

Telenor je svojim pripejd i postpejd korisnicima omogućio da od danas besplatno aktiviraju mjesečni dodatak “Uči doma“, i tako dobiju deset gigabajta interneta za pristup nastavnom sadržaju i video lekcijama na istoimenoj platformi i aplikaciji.

“Želimo da omogućimo svim đacima u Crnoj Gori da besplatno pristupe nastavnom sadržaju online, bez brige o troškovima za potrošnju interneta. Ova naša inicijativa usmjerena je na učenike i njihove roditelje, kojima želimo da olakšamo trenutnu situaciju i učenje na daljinu učinimo što dostupnijim svima“, kaže Brano Đurović, direktor Marketinga u Telenoru.

To je još jedna od inicijativa koje Telenor uvodi u vanrednim okolnostima, kako bi omogućio građanima Crne Gore da ostanu povezani, istovremeno štiteći svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih.

Kako bi boravak kod kuće korisnicima učinio još ugodnijim, Telenor je omogućio i besplatan pristup i dodatnih 10 gigabajta za Nickelodeon, popularni servis za gledanje dječijih programa i igranje igrica. Podsjećamo, Telenor je nedavno, prvi u Crnoj Gori, lansirao  Bookmate, aplikaciju koja omogućava pristup bazi od preko milion elektronskih i audio knjiga na 15 jezika, koju korisnici mogu besplatno koristiti mjesec dana.

Za aktiviranje ovih servisa potrebno je da korisnici instaliraju aplikaciju Moj Telenor, koju besplatno mogu preuzeti sa Google ili Apple ,,prodavnica“. Aplikacija omogućava uvid u stanje na računu u realnom vremenu, kao i podatke o količini potrošenog interneta. Osim toga, putem aplikacije moguće je aktivirati aktuelne tarifne dodatke i savremene digitalne servise.

Više informacija dostupno je na www.telenor.me .

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *