Na platformi koju su kreirali zaposleni Hipotekarne banke sakupljeno skoro 100 hiljada eura

Dodajte komentar

Vlada Crne Gore saopštila je da za manje od pet dana na platformi aplauzmedicinarima.me, koju su kreirali zaposleni u Hipotekarnoj banci za podršku medicinarima sakupljeno skoro 100 hiljada eura.

“Postavili su cilj od 50 hiljada eura za podršku medicinarima, a onda ga u istom danu premašili. Za manje od pet dana je na platformi koju su kreirali zaposleni Hipotekarne banke sakupljeno je skoro 100 hiljada eura”, napisala je Vlada na Tviteru.

Na platofrmi aplauzmedicinarima.me koju su kreirali zaposleni piše da će sva prikupljena sredstva biti uplaćena na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Crne Gore.

“Neko se bori direktnim radom sa pacijentima oboljelim od virusa korona, neko drugi izdajući ljekove oboljelom i njegovim bližnjima, a neko uslužujući u prehrambenim objektima, dok se od većine traži da budu društveno odgovorni i da ostanu izolovani u svojim kućama. Uz aplauz svim zaposlenima u uslužnim djelatnostima, a uz posebno glasan za one koji se bave zdravljem svih nas, tim zaposlenih Hipotekarne banke vas poziva da svi zajedno pomognemo u sprečavanju daljeg širenja virusa korona.U ovu svrhu formirana je onlajn platforma za prikupljanje sredstava za kupovinu zaštitne opreme svim hrabrim borcima u zdravstvu! Pokretanjem platforme u saradnji sa timom inženjera iz firme “FLEKA”, ali i sa prvom donacijom na platformi, tim zaposlenih Hipotekarne banke inicira akciju prikupljanja sredstava u iznosu od 50.000,00 eura  za kupovinu zaštitnih rukavica, maski i ostale potrebne opreme. Sva prikupljena sredstva biće uplaćena na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Crne Gore”, piše na platformi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *