Za svega nekoliko sati zaposleni Hipotekarne banke i njihovi klijenti uplatili još 50.000 eura NKT-u

Dodajte komentar

Da je za kvalitetne akcije potrebno svega nekoliko sati, svjedoči primjer zaposlenih Hipotekarne banke i kompanije Fleka, koji su, uz pomoć klijenata i prijatelja banke, za manje od 10 sati ostvarili cilj – 50.000 eura pomoći Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti.
Putem online platforme, zaposlenima u Hipotekarnoj banci i njihovom pozivu na solidarnost, pridružio se veliki broj klijenata, koji su svojim primjerom pokazali privrženost banci i značaj zajedničkog djelovanja u ostvarivanju ciljeva.

„Hvala našim zaposlenima, koji su uvijek pokazivali visok nivo odgovornosti i empatije. Ponosni smo što su naši klijenti uvijek podrška svim našim akcijama i zato im dugujemo veliku zahvalnost. Kako za zdravlje nikada nije dovoljno, pored uplaćenih 150.000 eura, zaposleni su odlučili da se akcija produži do kraja aprila jer za zdravlje nikada nije dovoljno“, istakli su iz Hipotekarne banke.

Svi zainteresovani klijenti banke, ali i svi ostali građani i privredni subjekti koji žele na ovaj način uplatiti sredstva, mogu to uraditi putem online platforme www.aplauzmedicinarima.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *