Preporučujemo ti top 5 aplikacija uz koje će ti vrijeme brže proći

Dodajte komentar

Trenutna izolacija djeluje drugačije na svakog od nas. Neki su očistili svoje domove, neki su počeli sa vježbanjem, a neki i dalje traže svoj „izduvni ventil“. Preporučujemo zanimljive aplikacije sa kojima biste mogli skratiti vrijeme, a i izaći iz izolacije bogatiji za znanje i iskustvo.

Virtuelne ture

Ministarstvo kulture Crne Gore pokrenulo je kampanju „Živimo kulturu #ostanidoma”, sa ciljem da građanima u danima socijalno izolovanog funkcionisanja, ponudi kulturne i umjetničke sadržaje kanalima komunikacije koji su im dostupni iz kuće. Kroz virtuelne ture moguće je obići postavke četiri muzejske jedinice koje funkcionišu u sklopu ove institucije. Virtuelni obilasci dostupni su na sledećim linkovima Muzej kralja Nikole , Umjetnički muzejIstorijski muzej i Njegoševa Biljarda.

Google Duo

Vrijeme uvijek brže prolazi u krugu porodice i prijatelja. Isprobajte aplikaciju Google Duo kako biste ostali u kontaktu sa svojim najmilijima tokom ovog perioda. Galaxy S20 pametni uređaji omogućuju poboljšani doživljaj video chata kroz ekskluzivno partnerstvo s Googleom i Google Duo videopozivima u HD kvalitetu. Google Duo kompatibilan je sa svim operativnim sistemima. Koristeći široku kameru na najnovijim uređajima iz Samsung Galaxy porodice, korisnici u poziv mogu uključiti cijelu porodicu te razgovarati odjednom s 8 prijatelja u 1080p FHD-u. 

Coursera

Proširite svoje znanje i baš sada možete dobiti sertifikat koji ste oduvijek željeli da imate. Coursera surađuje sa Univerzitetima i drugim organizacijama, nudi internet kurseve, usavršavanja i diplome iz različitih struka, kao što su inženjerstvo, data science, machine learning, matematika, poslovanje, informatika, digitalni marketing, humanističke nauke, medicina, biologija, društvene nauke i mnoge druge.

Sworkit

Uz aplikacije za fitnes možete vježbati kod kuće, a najčešće vam ni ne treba posebna oprema osim udobne odjeće i patika. Jednostavno je i jeftinije nego plaćanje članarine u teretani. Sworkit je aplikacija za sve koji žele biti snažniji, mršaviji ili u boljoj formi. Nakon što odaberete svoj cilj i pustite aplikaciju da odredi vaš trenutni stepen fitnesa, slijedi šestonedeljni program vježbanja s nedeljnim ciljevima. Odlučite koliko vremena želite da izdvojite, a aplikacija prilagođava plan vašem rasporedu.

Dualingo

Možda je baš sad vrijeme da naučite onaj jezik koji ste oduvijek htjeli, a Dualingo je besplatna aplikacija koja će vam to i omogućiti. Kursevi nude postepeno usvajanje riječi i rečenica, slušanjem i izgovaranjem riječi i drugim sličnim metodama. Osim što je besplatan, Duolingo ima i druge  prednosti u odnosu na kurseve stranih jezika u nekoj školi. Sami biramo kada ćemo učiti, sami određujemo brzinu učenja.

Pazite na sebe i druge i zato #ostanidoma.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *