Telekom povećao brzinu slanja podataka (upload) na optici

Dodajte komentar

Od brzine interneta odavno zavise naš posao i kvalitet života, a to je posebno očigledno u trenutku kada radimo od kuće, dok djeca školske obaveze obavljaju na daljinu, i sve više vremena provodimo uz pametne telefone, društvene mreže i chat. U Telekomu su zbog toga odlučili da korisnicima dodatno unaprijede internet iskustvo, povećavajući brzinu slanja podataka na optičkom internetu do čak 30 Mbps.

Nikad brži upload – koji znači i brže učenje od kuće, razmjenu fajlova, kao i dijeljenje fotografija i video materijala na društvenim mrežama i YouTube-u – dostupan je korisnicima Magenta 1, Extra Trio i Extra Duo paketa na optici. Brzine su povećane i na paketima za poslovne korisnike, među kojima su Magenta 1 Biznis standard i Magenta 1 Biznis Pro, Biznis Duo 50 i Biznis Duo Premium, Internet Optika 100.

„Omogućavanje do sada najvećih brzina za slanje multimedije i drugih podataka jedan je od načina na koje korisnicima boravak kod kuće, rad i učenje na daljinu želimo da učinimo lakšim i prijatnijim iskustvom. Budući da se jedna od najvažnijih mjera zdravstvenih institucija odnosi na samoizolaciju i rad od kuće, vjerujemo da je ovih dana posebno važno da budemo digitalno povezani. Upravo ovakvim inicijativama u Telekomu želimo da vam pomognemo da održite kontinuitet u radu, i da vam olakšamo svakodnevnu komunikaciju i obavljanje radnih zadataka“, kazao je menadžer za razvoj proizvoda u Telekomu, Marjan Popović.

„Ostani doma zbog sebe i drugih, uz Telekom internet i najbrži upload“, navodi se u saopštenju Telekoma.

Više informacija o ovoj akciji i ukupnoj internet ponudi dostupno je na sajtu www.telekom.me, pozivom na broj 1500, ili kontaktom sa Telekom agentima kroz Live Chat u Telekom ME aplikaciji.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *