CKB i Podgorička banka donirale još 100.000 eura kao pomoć u ublažavanju posljedica epidemije

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka (CKB) i Podgorička banka, članice OTP Grupe, donirale su Nacionalnom koordinacionom timu za zarazne bolesti (NKT) 100.000€, nakon što su, tokom marta, uputile Kliničkom centru Crne Gore donaciju u iznosu 20.000€.

Na ovaj način, banke žele da doprinesu pravovremenoj zdravstvenoj njezi građana kao i sprovođenju preventivnih mjera koje zajedničkim snagama realizuju zdravstvene institucije uz pomoć i koordinaciju NKT i Vlade Crne Gore.
Sindikati obje banke će takođe uplatiti određena novčana sredstva i time pokazati i solidarnost zaposlenih u obje banke.

“Nadajući se da će ova ozbiljna epidemija koja pogađa cijeli svijet imati što blaže i lakše posljedice u našoj zemlji, banke su osim značajnih donacija aktivirale brojne elektronske kanale i omogućile niz povoljnosti kako bi građanima pomogle u realizaciji svakodnevnih obaveza i u ovoj neočekivanoj situaciji“, navodi se u saopštenju.

Obje banke, članice OTP Grupe, prate smjernice Instituta za javno zdravlje i Vlade Crne Gore i sprovode mjere prevencije širenja epidemije virusa korona u cilju zaštite svojih zaposlenih i klijenata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *