Otvaranje hotela One&Only Portonovi odloženo za 1. oktobar

Zbog globalne situacije i mjera koje je predložila Vlada Crne Gore u cilju spiječavanja širenja koronavirusa donijeta je odluka da se otvaranje hotela One&Only Portonovi odloži za 1. oktobar 2020. godine.

Menadžerka za marketing i komunikacije Adrijana Husić kazala je da je ta, za menadžment teška odluka, donijeta zbog bezbjednosti gostiju i kolega širom svijeta.

– Azmont Investements kao društveno odgovorna kompanija koja se brine prije svega za zdravlje svojih zaposlenih i njihovih porodica, kao i društva u cjelini, sprovodi hitne i adekvatne mjere u skladu sa mjerama koje je Vlada Crne Gore uvela. Tokom ovih dana, brižno pratimo situaciju i prilagođavamo se svim neophodnim mjerama u okviru naših službenih prostorija i gradilišta – kazala je Husić, izviejstio je rthn.me.

Ona podsjeća da je Portonovi rizort zatvoren za posjetioce te da je smanjen broj zaposlenih koji rade od kuće od samog početka uvođenja mjera u cilju smanjenja širenja zaraze.

Građevinski radovi su nastavljeni uz kontinuirano sprovođenje mjera i kako kaže Husić, uz prioritet očuvanja zdravlja i bezbjednosti svih ljudi uključenih u građevinske ali redovne aktivnosti administracije.

– Gradilište Portonovi je aktivno uz angažman tek neophodnih resursa, odnosno ljudske snage. Radnici, njih oko 800 koji su trenutno angažovani, striktno poštuju propisane mjere. Naglašavamo da se ovaj broj mijenja na dnevnoj osnovi budući da kontinuirano sprovodimo nadzor i komuniciramo sa svim partnerima i podizvođačima. Pratimo i imamo redovnu komunikaciju sa državnim institucijama i dinamiku prilagođavamo novonastaloj situaciji – kazala je Husić.

Prva faza izgradnje Portonovi rizorta sa 214 rezidencija, restorana, kafea, završena je na ljeto prošle godine a kompleks je otvoren 1. avgusta. U planu je bilo da hotel One&Only bude otvoren u junu ove godine, ali zbog pandemije koronavirusa otvaranje je odgođeno je za 1. oktobar.

Check Also

Početak sezone smanjio broj nezaposlenih za tri odsto

U Crnoj Gori je na kraju juna bilo 46.160 nezaposlenih, tri odsto manje nego u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.