Novo u Telenoru: Telefon pun knjiga uz Bookmate

Telenorovoj ponudi vrhunskih digitalnih servisa od sada se pridružuje i Bookmate, aplikacija koja omogućava pristup bazi od preko milion elektronskih i audio knjiga na 15 jezika, uključujući više od 3000 knjiga najpoznatijih regionalnih izdavača. Svim korisnicima koji aktiviraju Bookmate Telenor daje 10 GB interneta za njegovo korišćenje.

“Drago nam je što smo prvi operator koji korisnicima u Crnoj Gori  pruža Bookmate, popularnu apliakciju za ljubitelje knjiga svih žanrova. Znamo da je korisnicima važno da imaju kvalitetan sadržaj na svom telefonu i zato radimo na tome da stalno obogaćujemo Telenorovu ponudu digitalnih servisa”, kaže Brano Đurović, direktor Marketinga u Telenoru.

Kako bi čitanje bilo što ugodnije, aplikacija omogućava prilagođavanje osvijetljenosti ekrana, vrste fonta i boje pozadine. Bookmate može da se koristi na laptopu, pametnom telefonu i tabletu. Dodatnu pogodnost predstavlja i to što  Bookmate omogućava i offline čitanje, tako da se knjige mogu preuzeti i čitati i kada nema interneta.

Korisnici mogu da aktiviraju i besplatno koriste Bookmate tokom probnog perioda od 30 dana. Servis se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor.

Bookmate je besplatan u okviru postpejd paketa koji imaju mogućnost da aktiviraju besplatan digitalni servis, a ostali korisnici Bookmate aktiviraju kao tarifni dodatak po cijeni od 4,99 eura.

Više informacija dostupno je na www.telenor.me .

Check Also

Dodatnih 200 promo kodova za korisnike aplikacije MojNovčanik

Zbog velikog interesovanja Hipotekarna banka i Mastercard, za najbrže korisnike aplikacije MojNovčanik, poklanjaju dodatnih 200 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *