Posao u kriznim situacijama ne mora da stane: Digitalna rješenja Telekoma za lakše poslovanje

Dodajte komentar

Kako bi poslovnim korisnicima olakšao rad u novim okolnostima, Crnogorski Telekom je pripremio različita besplatna digitalna rješenja, pridruživši se na taj način inicijativi „Digitalna solidarnost“ kompanije BI Consulting. Tako su klijentima Telekoma narednih mjeseci na raspolaganju besplatne Cloud usluge, izrada internet stranice sa web prodavnicom i MS Teams platforma, koje im u ovom periodu mogu značajno unaprijediti poslovanje.

“Rad od kuće, na koji je većina preduzeća trenutno prinuđena, može donekle otežati razmjenu informacija i podataka, ističu u Telekomu. Ako podatke čuvate na Cloud-u, objašnjavaju u ovoj kompaniji, oni se automatski sinhronizuju i ažuriraju između različitih uređaja, bez obzira na to da li im pristupate preko računara, mobilnog telefona ili pretraživača. Kako bi dodatno unaprijedili korisničko iskustvo, u Telekomu su osnovni paket povećali sa 5GB na 100GB, a servis je besplatan 90 dana“, navode iz kompanije.

Za upravljanje projektima i timovima tu je Microsoft Teams platforma, koja se nalazi u ponudi Telekoma, i korisnicima pruža radni prostor za saradnju u realnom vremenu i komunikaciju, sastanke, dijeljenje fajlova i aplikacija, i istovremeni rad na njima, a ovaj servis je besplatan šest mjeseci.

U trenutku kada građani Crne Gore najviše vremena provode kod kuće, zvanični sajt je je jedan od najboljih vidova oglašavanja, a onlajn prodavnica najsigurniji način za preduzeća da nastave sa poslovanjem i isporučivanjem usluga korisnicima. Telekom je zbog toga poslovnim korisnicima ponudio besplatnu izradu i tri mjeseca održavanja web stranice, sa ili bez onlajn prodavnice, uz ugovor na 24 mjeseca.

„Posao u kriznim situacijama ne mora da stane, zajedno ćemo napraviti plan i pronaći digitalna rješenja kako bismo vaše poslovanje prilagodili novim izazovima i okolnostima“, zaključuje se u saopštenju Telekoma.

Više informacija o digitalnim uslugama i drugim ponudama za poslovne korisnike Telekoma može se dobiti mejlom na [email protected], kao i na zvaničnom sajtu kompanije https://telekom.me/poslovni-korisnici/odrzite-kontinuitet-poslovanja. Više o inicijativi Digitalna solidarnost dostupno je na portalu www.digitalnasolidarnost.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *