Telenor fondacija, sindikat i zaposleni Telenora doniraju preko 30 000 eura za borbu protiv koronavirusa

Telenor fondacija donirala je 25 000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, kao doprinos suzbijanju epidemije koronavirusa. Osm toga, članovi sindikata Telenora, kao i ostali zaposleni u kompaniji, donirali su još gotovo 7 000 eura u iste svrhe.

“Na taj način, kompanija želi da pomogne zdravstvenom sistemu Crne Gore da se što efikasnije izbori sa epidemijom i podrži zdravstvene radnike koji štite sve nas. Pridržavajući se preporuka nadležnih, uz solidarno i zajedničko djelovanje, i pojedinci i kompanije mogu doprinijeti bržem prevazilaženju ove situacije”, saopšteno je iz kompanije.

Telenor je već uvažio pojedinačne zahtjeve zdravstvenih institucija i organizacija, ustupivši im telefone i besplatne telefonske linije, i, kako su kazali, nastaviće da doprinosi što snažnijem odgovoru društva na nastali izazov.

“Kao kompanija koja pruža usluge od velikog značaja u trenutnim okolnostima, Telenor već sedmicama sprovodi odgovarajuće mjere kako bi se zaštitilo zdravlje korisnika i zaposlenih, i u potpunosti je posvećen neometanom pružanju usluga korisnicima”, kazali su iz Telenora.

Check Also

Prava slika vašeg organizma u rukama stručnjaka

Kompletna radiološka dijagnostika za vas i vašu porodicu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *