UNIQA donirala 10 000 EUR za borbu protiv COVID 19

UNIQA osiguranje je doniralo 10 000 eura Nacionalnom koordinacionom tima za borbu protiv zaraznih bolesti, u okviru zajednike inicijative svih subjekata na nivou tržišta osiguranja.

Donacija je realizovana danas, uplatom sredstava na žiro račun Nacionalnog koordinacionog tima, a sa ciljem da se pomogne u suzbijanju pandemije koja je zadesila Crnu Goru izazvane širenjem novog koronavirusa COVID 19.

“S obzirom na aktuelnu situaciju i na mjere koje je Vlada Crne Gore uvela u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19, UNIQA Crna Gora je preduzela sve potrebne mjere kako bi se kontinuirano obavljale poslovne aktivnosti i kako bi klijentima bile dostupne usluge u poslovnicama širom Crne Gore. Svakako, u cilju podrške kampanje #ostaniDoma, UNIQA poziva sve klijente da poštuju mjere i da ostanu u svojim domovima, odakle mogu doći do UNIQA proizvoda i usluga, korišćenjem online i telefonskih servisa”, saopšteno je iz kompanije.

UNIQA Online servisi su dostupni 24/7 i uz druge telefonske servise omogućavaju jednostavno korišćenje usluga osiguranja iz vašeg doma:

  • Zahtjev za ponudu osiguranja možete poslati putem veb stranice www.uniqa.me korišćenjem opcije „Želite ponudu?“, putem imejla: [email protected] ili pozivanjem UNIQA kontakt centra na broj: 020/444 700.  Kontakt broje i mejl adrese poslovnica možete pronaći na https://www.uniqa.me/prodajna-mjesta
  • Online kupovina 24/7  –  UNIQA internet prodavnica radi 24h za kupovinu putnog osiguranja, zdravstvenog osiguranja za strance i osiguranja domaćinstva.
  • MedUNIQA Kontakt centar za korisnike zdravstvenog osiguranja na broj telefona 020/ 444 744 , putem imejla: [email protected]
  • Online prijava šteta dostupna 24 časa na veb stranici klikom na link https://www.uniqa.me/kontakti-usluge/prijava-stete-online.html
  • Telefonska prijava šteta, pozivom na broj 020/444 700, birajući opciju 2, a na raspolaganju je i posebna imejl adresa: [email protected] preko koje se mogu ostvariti prava iz osiguranja.
  • Viber broj za korisnike putnog osiguranja za prijavu iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu: +381 63 36 75 99, kao i Centar za pomoć na broj telefona + 381 11 36 36 955
  • Centar za pomoć na putu – dostupan u Crnoj Gori i inostranstvu pozivom na broj: 020/444 777.

“Pridržavajmo se preporuka nadležnih organa i ponašajmo se odgovorno prema sebi i drugima – OSTANIMO DOMA!”, kazali su iz kompanije.

Check Also

ePoslovanje: Šta je to eRačun i zašto nam je potreban

Privredna komora i Asocijacija menadžera Crne Gore organizovale su panel na temu „ePoslovanje: Šta je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *