Soho Group donirala 20.000 eura za borbu protiv koronavirusa

Dodajte komentar

Barska kompanija Soho Group donirala je 20.000 eura za borbu protiv koronavirusa i unapređenje zdravstvenog sistema.

Ovu donaciju opredijelile su članice Soho Group-e, građevinska kompanija Soho Gradnja i poliklinika Hipokrat, koje su uplatile 20 000 eura na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

„U jednom od najvećih izazova sa kojim se ikada suočilo naše zdravstvo, vrijeme je da se pokaže puna odgovornost, u dijelu poštovanja svih preporuka i naredbi. Vrijeme je i za solidarnost, u prvom redu sa zdravstvenim radnicima, ali i sa svim onim radnicima u sistemu koji ovih dana pomažu normalno funkcionisanje i odvijanje života. Zato im neizmjerno svima zahvaljujemo i nadamo se da ćemo zajedničkim snagama moći da se što prije izborimo sa koronavirusom“, saopštili su iz Soho Group.

Posebnu podršku svojim kolegama poslali su zaposleni poliklinike Hipokrat.

„Ponosni smo na sve aktivnosti naših kolega, koji su uradili sve da, prvenstveno, odgode pojavu koronavirusa u Crnoj Gori, ali i dočekaju ovu epidemiju spremni. Napominjemo da, kao zdravstveni radnici, svi članovi poliklinike Hipokrat, stoje na raspolaganju u ovim vanrednim okolnostima koje prožimaju cjelokupni zdravstveni sistem naše države, okruženje i čitavu planetu i uz posebnu vrstu odgovornosti zaposleni biće na stalnoj usluzi kako svojim pacijentima tako i građanima i zdravstvenom sistemu Crne Gore“, poručili su iz poliklinike Hipokrat, članice Soho Group.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *