Lovćen Grupa donirala respirator Kliničkom centru Crne Gore

Lovćen osiguranje AD prati trenutnu situaciju sa epidemijom koronavirusa (COVID-19) i usklađuje svoje poslovanje sa preporukama nadležnih državnih organa u cilju prevencije i suzbijanja daljeg prenošenja virusne infekcije.  Osim toga, kao društveno odgovorna kompanija, Lovćen osiguranje AD je izdvojilo sredstva za pomoć Kliničkom centru Crne Gore i omogućilo donaciju respiratora. Solidarnim aktivnostima stvaramo uslove za kvalitetno pružanje zdravstvenih usluga, saopšteno je iz Lovćen osiguranja.

Kako su kazali iz kompanije, ova donacija predstavlja nastavak napora Lovćen osiguranja da u skladu sa svojim mogućnostima odgovara na potrebe društva u Crnoj Gori, kako u redovnim, tako i vanrednim situacijama.

“Detaljne informacije o preduzetim aktivnositma možete naći na našoj web stranici www.lo.co.me, kao i na Facebook stranici Lovćen osiguranje.  Još jednom koristimo priliku da zamolimo cijenjene klijente da svi zajedno poštujemo mjere Vlade Crne Gore i Instituta za javno zdravlje”, navode iz kompanije.

Check Also

Crnogorski elektroprenosni sistem dijeli dividendu od preko 7,4 miliona eura

Održana je deveta vanredna Skupština akcionara Crnogorskog elektroprenosnog sistema, kojom je predsjedavao v.d. izvršnog direktora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *