Lovćen Grupa donirala respirator Kliničkom centru Crne Gore

Lovćen osiguranje AD prati trenutnu situaciju sa epidemijom koronavirusa (COVID-19) i usklađuje svoje poslovanje sa preporukama nadležnih državnih organa u cilju prevencije i suzbijanja daljeg prenošenja virusne infekcije.  Osim toga, kao društveno odgovorna kompanija, Lovćen osiguranje AD je izdvojilo sredstva za pomoć Kliničkom centru Crne Gore i omogućilo donaciju respiratora. Solidarnim aktivnostima stvaramo uslove za kvalitetno pružanje zdravstvenih usluga, saopšteno je iz Lovćen osiguranja.

Kako su kazali iz kompanije, ova donacija predstavlja nastavak napora Lovćen osiguranja da u skladu sa svojim mogućnostima odgovara na potrebe društva u Crnoj Gori, kako u redovnim, tako i vanrednim situacijama.

“Detaljne informacije o preduzetim aktivnositma možete naći na našoj web stranici www.lo.co.me, kao i na Facebook stranici Lovćen osiguranje.  Još jednom koristimo priliku da zamolimo cijenjene klijente da svi zajedno poštujemo mjere Vlade Crne Gore i Instituta za javno zdravlje”, navode iz kompanije.

Check Also

Popunjenost smještajnih kapaciteta u Kotoru na 92 odsto u odnosu na 2019.

U Kotoru je do danas ostvareno oko 92 odsto turističkog prometa iz 2019. godine, kazao …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *