Kompanija HARD DISKONT LAKOVIĆ uplatila 120.000 eura za borbu protiv koronavirusa

1 komentar

Kompanija HARD DISKONT LAKOVIĆ, uplatila je na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti 100.000 eura, a KLINIČKO BOLNIČKOM CENTRU CRNE GORE 25.000 za kupovinu respiratora. Ovom donacijom kako ističu, žele da pomognu zdravstvenom sistemu da se što spremnije uhvati u koštac sa širenjem koronavirusa, jer su respiratori neophodni u liječenju mogućih budućih težih slučajeva obolijevanja.

U pismu Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti rukovodstvo kompanije Laković, na čelu sa direktorom Komnenom Lakovićem je odalo poštovanje i divljenje ljekarima i medicinskom osoblju, kao i svim građanima Crne Gore koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvijek krasilo kada je teško: odmjerenost, dosljednost, solidarnost i spremnost da svi zajedno pobijedimo ovu pošast koja je zadesila cijeli svijet i našu Crnu Goru.

Iz kompanije naglašavaju da će proći problemi sa korona virusom i da ćemo se svi zajednički radovati životu i novim uspjesima. Iz kompanije pozivaju i ostale privredne subjekte da daju svoj doprinos zdravstvenim institucijama i široj zajednici na koji god način su to u mogućnosti.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *